Soc In Fotbalul Romanesc 4.3


Soc In Fotbalul Romanesc 4.3

Doua nume mari din fotbalul romanesc trimisi dupa gratii! Vezi aici cine a fost condamnat la inchisoare cu executare in dosarul transferurilor !

Cristi Borcea, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu, Jean Padureanu, Mihai Stoica, Victor Becali, Ioan Becali si George Copos. Aceste nume au fost aduse in discutie de catre procuori in dosarul transferurilor, procurorii cerand 30 de ani de inchisoare cu exectuare pentru fiecare din ei.

Primul condamnat a fost George Copos, care a primit 3 ani si 8 luni cu executare. La putin timp s-a anuntat si un nou nume mare care va trebui sa faca inchisoare : Mihai Stoica, managerul echipei FC Steaua Bucuresti, a primit 3 ani si 6 luni cu excecutare.

Vom reveni cu amanunte si update-uri daca e cazul !

Update : Si Cristian Borcea, fost actionar al celor de la Dinamo a fost condamnat. El a primit cea mai mare sentinta, trebuind sa-si petreaca urmatorii 6 ani si 4 luni in inchisoare.

Poate cea mai mare surpriza este condamnarea lui Gheorghe Popescu, om care candideaza, sau, a candidat la sefia FRF. Acesta a primit 3 ani si o luna cu executare. Nici Ioan / Victor Becali nu au scapat. Ioan Becali a primit 6 ani si 4 luni cu executare in timp ce Victor a primit 4 ani si 8 luni cu executare. Jean Padureanu a primit 3 ani si 4 luni cu executare, in timp ce Gigi Netoiu a primit 3 ani si 4 luni cu executare. Sentintele in cazurile lui Ioan Becali si George Copos nu sunt definitive, in sensul ca vor beneficia de o reducere a pedepsei dat fiind faptul ca cei 2 o varsta de peste 60 de ani.