Soc In Fotbalul Romanesc 4.3

Doua nume mari din fotbalul romanesc trimisi dupa gratii! Vezi aici cine a fost condamnat la inchisoare cu executare in dosarul transferurilor !

Cristi Borcea, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu, Jean Padureanu, Mihai Stoica, Victor Becali, Ioan Becali si George Copos. Aceste nume au fost aduse in discutie de catre procuori in dosarul transferurilor, procurorii cerand 30 de ani de inchisoare cu exectuare pentru fiecare din ei.

Primul condamnat a fost George Copos, care a primit 3 ani si 8 luni cu executare. La putin timp s-a anuntat si un nou nume mare care va trebui sa faca inchisoare : Mihai Stoica, managerul echipei FC Steaua Bucuresti, a primit 3 ani si 6 luni cu excecutare.

Vom reveni cu amanunte si update-uri daca e cazul !

Update : Si Cristian Borcea, fost actionar al celor de la Dinamo a fost condamnat. El a primit cea mai mare sentinta, trebuind sa-si petreaca urmatorii 6 ani si 4 luni in inchisoare.

Poate cea mai mare surpriza este condamnarea lui Gheorghe Popescu, om care candideaza, sau, a candidat la sefia FRF. Acesta a primit 3 ani si o luna cu executare. Nici Ioan / Victor Becali nu au scapat. Ioan Becali a primit 6 ani si 4 luni cu executare in timp ce Victor a primit 4 ani si 8 luni cu executare. Jean Padureanu a primit 3 ani si 4 luni cu executare, in timp ce Gigi Netoiu a primit 3 ani si 4 luni cu executare. Sentintele in cazurile lui Ioan Becali si George Copos nu sunt definitive, in sensul ca vor beneficia de o reducere a pedepsei dat fiind faptul ca cei 2 o varsta de peste 60 de ani.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Australia invinge Honduras si se califica la Campionatul Mondial Mile Jedinak ii aduce Australiei cea de-a patra calificare consecutiva la Campionatul Mondial Sursa foto: mirror.co.uk Miercuri dimineata, Australia si-a delectat audienta si s-a impus cu 3-1 in fat...
SONDAJ | Cat de importante sunt transmisiunile video? Pentru fiecare parior in parte exista diferite prioritati atunci cand isi alege o casa de pariuri online, pentru unuii conteaza bonusurile si promotiile, pentru altii conteaza oferta sportiva iar pent...
Turneul Campionilor: Federer si Zverev au inceput cu dreptul in Grupa B Favoritii si-au respectat statutul si au castigat primele meciuri la Turneul Campionilor Sursa foto: bbc.com Duminica au avut loc primele meciuri de la Turneul Campionilor, in proba de simplu, iar R...