Soc In Fotbalul Romanesc 4.3

Doua nume mari din fotbalul romanesc trimisi dupa gratii! Vezi aici cine a fost condamnat la inchisoare cu executare in dosarul transferurilor !

Cristi Borcea, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu, Jean Padureanu, Mihai Stoica, Victor Becali, Ioan Becali si George Copos. Aceste nume au fost aduse in discutie de catre procuori in dosarul transferurilor, procurorii cerand 30 de ani de inchisoare cu exectuare pentru fiecare din ei.

Primul condamnat a fost George Copos, care a primit 3 ani si 8 luni cu executare. La putin timp s-a anuntat si un nou nume mare care va trebui sa faca inchisoare : Mihai Stoica, managerul echipei FC Steaua Bucuresti, a primit 3 ani si 6 luni cu excecutare.

Vom reveni cu amanunte si update-uri daca e cazul !

Update : Si Cristian Borcea, fost actionar al celor de la Dinamo a fost condamnat. El a primit cea mai mare sentinta, trebuind sa-si petreaca urmatorii 6 ani si 4 luni in inchisoare.

Poate cea mai mare surpriza este condamnarea lui Gheorghe Popescu, om care candideaza, sau, a candidat la sefia FRF. Acesta a primit 3 ani si o luna cu executare. Nici Ioan / Victor Becali nu au scapat. Ioan Becali a primit 6 ani si 4 luni cu executare in timp ce Victor a primit 4 ani si 8 luni cu executare. Jean Padureanu a primit 3 ani si 4 luni cu executare, in timp ce Gigi Netoiu a primit 3 ani si 4 luni cu executare. Sentintele in cazurile lui Ioan Becali si George Copos nu sunt definitive, in sensul ca vor beneficia de o reducere a pedepsei dat fiind faptul ca cei 2 o varsta de peste 60 de ani.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Top 3 favoriți din România la Eurovision: Va câștiga fata cu 1 milion de vizualizări? Duminică, 25 februarie, are loc finala pe țară la Eurovision. Dintre cei 15 participanți, telespectatorii din România vor alege exclusiv prin votul lor doar unul singur și îl vor trimite în Portugalia...
Cum stă FCSB față de forțele din Europa League FCSB poate merge din nou în optimile Europa League. În ciuda succesului din tur cu Lazio, casele de pariuri îi dau șansa a doua diseară: cota de calificare e 2.30, nu departe de a italienilor, care au...
Sahtior – AS Roma: cotele la pariuri Conditii dificile pentru AS Roma O alta partida echilibrata de miercuri din prima mansa a Ligii Campionilor se va desfasura intre Sahtior Donetsk si AS Roma, aceasta incepand la ora 21:45. Niciuna di...