Smalling la Arsenal?

Chris-Smalling-Manchester-United_2984844Arsenal planuieste o mutare soc pentru fundasul lui Manchester United, Chris Smalling, noteaza goal.com.

Wenger este un mare admirator al fundasului, incercand sa il aduca la echipa inca din 2010, inainte ca acesta sa ajunga la diavolii rosii.

In ciuda faptului ca Smalling a suferit o serie de accidentari care i-au impiedicat progresul, englezul de 24 de ani a reusit sa stranga 120 de aparitii pentru Manchester United, dar nu a reusit niciodata sa isi gaseasca cu adevarat un loc de titular.

Smalling a fost recent pedepsit de club din cauza comportamentului sau. Desi era indisponibil din cauza unei accidentari, acesta a fost vazut in cluburile de noapte din Manchester. Aceeasi sursea noteaza ca fundasul este un surplus pentru planurile lui Moyes.

Arsenal vrea sa ofere 12 milioane de lire sterline pentru Smalling, care poate fi un inlocuitor pentru Bacary Sagna, al carui contract expira la sfarsitul acestui sezon.

Scris de Vlad Farcane

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Statistici si rezultate Australian Open 23 ianuarie Semifinalisti surprinzatori la masculin Se cunoaste deja prima semifinala de pe tabloul de simplu masculin, respectiv feminin la Australian Open, semifinale pe care nu credem ca le-ar fi anticipat ci...
Program si statistici Australian Open 24 ianuarie Se decid ultimii semifinalisti In sferturile de finala de azi am avut parte de cateva surprize pe tabloul de simplu, atat la masculin, cat si la feminin. Senzatia noastra este ca vom mai avea parte d...
Statistici si rezultate Australian Open 22 ianuarie Surprize pe tabloul masculin Astazi am aflat ultimii sfert-finalisti ai tabloului de simplu atat la masculin, cat si la feminin. Daca pe tabloul fetelor niciunul dintre cele 4 rezultate nu a surprins...