Seedorf va ramane la Milan


Seedorf va ramane la Milan

The new Milan coach Clarence Seedorf gesturesFosta legenda a fotbalului, Clarence Seedorf este sustinut de patronul clubului AC Milan, Silvio Berlusconi. Olandezul a fost numit ca antrenor al gruparii din Milano in ianuarie, insa nu a reusit sa isi puna amprenta asupra jocului echipei. Cu toate acestea, patronul clubului sustine ca nu este vina lui Seedorf pentru situatia in care se afla echipa momentan, conform site-ului goal.com.

Chiar daca a preluat echipa abia in ianuarie, presiunea incepe sa se mareasca pentru olandez. Pentru Berlusconi, insa, Seedorf ramane cea mai buna varianta, avand mare incredere in abilitatile fostului mijlocas. ,,Nici nu se pune problema; va ramane antrenorul nostru si sezonul viitor.”, a declarat fostul prim-ministru al Italiei.

AC Milan a pierdut ultimul meci din campionat impotriva celor de la Parma  cu 4-2, meci jucat pe San Siro. In urma acestui rezultat, fosta campioana a Italiei a cazut pe locul 11, aflandu-se la 20 de puncte de ultimul loc care duce in Uefa Champions League.

Scris de Vlad Farcane