Sakho: "Am dat dovadă de caracter"


SakhoMamadou Sakho, fundaşul celor de la Liverpool, crede că în acest moment echipa sa trebuie să rămână calmă pentru a câştiga titlul în Premier League. Chiar şi după eşecul de pe teren propriu cu Chelsea, scor 0-2, acesta susţine, într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al clubului, că starea de spirit în cadrul echipei a rămas aceeaşi.

„Am uitat de ceea ce s-a întâmplat cu Chelsea, acum ne concentrăm doar pe meciurile care sunt în faţa noastră. Sunt două partide, trebuie să rămânem relaxaţi. Aşa cum am spus, totul merge bine, deşi am pierdut săptămâna trecută”, este de părere francezul din defensiva lui Liverpool. Lupta pentru titlu este mai strânsă ca niciodată, orice pas greşit poate fi taxat de adversarele „cormoranilor”, Chelsea şi Manchester City, care are şi un joc mai puţin disputat. „Nu va trebui să schimbăm nimic în jocul nostru, trebuie să credem în continuare în noi. Două meciuri, şase puncte, asta trebuie să obţinem”, a mai declarat Sakho.

Liverpool este foarte aproape de un nou titlu în Anglia, după 24 de ani de la ultimul succes, înregistrat în vechiul format al campionatului din Insulă.

articol scris de Raymond Fustos