Sahtior - AS Roma: cotele la pariuri


Conditii dificile pentru AS Roma

O alta partida echilibrata de miercuri din prima mansa a Ligii Campionilor se va desfasura intre Sahtior Donetsk si AS Roma, aceasta incepand la ora 21:45. Niciuna dintre cele doua formatii nu este obisnuita cu primavara europeana in Champions League, asta neinsemnand neaparat ca nu vom vedea o dubla mansa spectaculoasa.

Este foarte probabil ca vremea din partea aceea a Europei sa constituie un avantaj pentru Sahtior Donetsk, cum, de altfel, se intampla pentru multe formatii din Ucraina sau Rusia atunci cand joaca in cupele europene. Asta nu inseamna, desigur, ca Sahtior este invingatoare inainte de startul partidei. In Ucraina a reinceput campionatul abia wekendul trecut, lucru care ar putea lucra in dezavantaul celor de la Sahtior, desi in prima runda acestia au invins-o cu 5-0 pe Odessa. De cealalta parte, “lupii” par sa-si fi revenit din forma mai proasta pe care au traversat-o, venind dupa 3 victorii in campionat.

Sahtior – AS Roma: cotele la pariuri (1X2)

Sahtior s-a impus in toate cele 3 meciuri de pe teren propriu din grupele Champions League, in conditiile in care adversare au fost Napoli, Feyenoord si Manchester City. In fiecare dintre cele 3 partide formatia ucraineana a primit gol, in total inscriind 7. In schimb, AS Roma a obtinut o victorie, o remiza, suferind o infrangere in cele 3 deplasari din aceasta competitie, inscriind 5 goluri primind 6. De altfel, aceea a fost singura victorie din ultimele 13 deplasari de Champions League.

Sahtior si AS Roma s-au duelat de doua ori in Ucraina, de fiecare data invingand formatia gazda. Primul meci s-a consumat in grupele Champions League din sezonul 2006-2007, iar al doilea in optimile sezonului 2010-2011, tot in aceasta competitie. In niciunul dintre cele doua meciuri AS Roma nu a marcat.

Opinam ca sunt doua variante pe care le pot aborda cele doua echipe in acest meci. Ori vor juca prudent, asteptand greseala advesarului, ori vom avea parte de foarte multe reusite.