Sa castigam cu NBA - Ar fi cazul dupa 3 zile mai putin bune


Sa castigam cu NBA – Ar fi cazul dupa 3 zile mai putin bune

Au pus dusmanii blestemele pe noi ! Dupa ce ne laudam cu peste 2 saptamani consecutive de profit consecutiv, in zile consecutive, acum, trebuie sa ne mai asumam si pierderile, de 3 zile consecutiv nereusind sa fim in profit. Dar, tot ceea ce conteaza e sa fim in profit pe termen lung, ceea ce suntem. Trebuie sa ne ” revenim „. Hai sa ne revenim de astazi !

lin-mavsMavericks @ Knicks
Mavs favorita in New York de asa natura? Dati-mi voie sa cred ca cota celor de la Knicks este un value-bet clar, asta pana sa argumentez de ce. Carmelo Anthony este in una din cele mai bune forme ale carierei sale, dar, dupa cum ziceam in celelalte analize discutate pe jocul celor de la Knicks, cei din New York uita de multe ori sa fie o echipa. Carmelo are 35,42 si 44 de puncte in ultimele 3 meciuri. Doar ca nu e ajutat de coechipieri. Acest lucru ar trebui sa se intample cat mai rapid pentru ca Knicks sa prinda play-off-ul, 21-35 fiind recordul celor de la Knicks in momentul de fata. De partea cealalta, e clar, Mavs e o echipa mai inchegata decat Knicks. Nu neaparat mai valoroasa..individualiti fiind doar 2 : Nowitzki si Ellis, in rest, Mavs se comporta ca o adevarata echipa. O echipa care, totusi, in momentul in care una din piese nu ii functioneaza, jocul acestora sufera enorm. Extrem de interesant duelul intre Nowitzki si Carmelo de astazi. Din toate punctele de vedere Melo e peste Nowitzki dupa parerea mea. Si daca Melo il va domina pe Dirk, deja una din piesele importante ale lui Dallas ar fi ” out ”. Pe asta ma si bazez de altfel. O performanta solida a lui Melo si ca Nowitzki sa nu se simta confortabil in acest duel.
Recomandare : Knicks @ 2,30

img24224669Warriors @ Pistons
Chiar si fara Bogut, Warriors e favorita aici. Jermaine O’Neal, back-up-ul lui Bogut a declarat ca de oricate ori va fi nevoie, echipa se poate baza pe el. E drept, azi va avea o misiune mai grea contra lui Drummond, insa ajutat de Lee, nu stiu ca cuplul Monroe-Drummond e peste cel al lui Warriors. In plus, in ceea ce priveste duelul conducatorilor de joc, clar, Curry e peste Jennings. Daca ne uitam la forma recenta, Warriors e peste. Vine dupa 3 victorii consecutive si are 7-3 in ultimele 10 meciuri fata de Pistons, care vin dupa o infrangere contra celor de la Dallas, avand 4-6 in ultimele 10 meciuri. Recordul celor de la Warriors este de 16-12 in deplasare, o linie destul de buna. Cotele sunt puse corect daca ma intrebati pe mine. Warriors e favorita, insa daca Detroit face un meci mare, poate s-o invinga pe echipa din San Francisco. Totusi, mizez pe Curry, mizez pe jocul de la distanta al celor de la Warriors. In plus, Lee vine dupa o serie de meciuri extrem de bune, de aceea, cred ca si problema de sub panou e rezolvata, chiar daca Bogut lipseste. In plus, in ultimele 5 intalniri directe, Warriors a castigat de fiecare data.
Pronostic : Warriors – 2.0 @ 1.91

12489782-standardClippers @ New Orleans
Ce meci a putut face ieri Clippers..in conditiile in care si Westbrook a revenit pentru OKC, sincer, nu credeam ca au puterea sa-i invinga pe OKC. In plus, scorul inainte cu 2:30 de final, scorul era de 115-112 pentru Thunder. Scor final ? 127-117 pentru Clippers. Cu 38-20 si 15-15 in deplasare, Clippers porneste favorita in partida cu New Orleans, o echipa care are 3 infrangeri consecutive si are 23-32 record general. Dupa cum spuneam si in analizele trecute, jocul celor de la New Orleans depinde mult de 2 jucatori : Eric Gordon si Anthony Davis. Primul e un super conducator de joc, insa nu este la nivelul lui Chris Paul sau Crawford ( Gordon jucand atat pozitia 1 cat si 2 ). De partea cealalta, Anthony Davis, un jucator care este un ” distrugator ” la fel ca si Griffin, om cu care va fi in match-up. Cred ca va fi game over pentru Davis..nu imi dau seama cum ar putea sa-l domine pe Griffin in acest meci. Clippers e superioara la toate capitolele. Vine dupa o victorie de moral..nu vad cum ar putea fi infranta in acest meci.
Pronostic : Clippers – 4.0 @ 1.91

* Recomandam ca aceste meciuri sa fie jucate single, duble ( dupa inspiratie ) sau 2/3. Va urez multa bafta si inspiratie !

scris de Curry