Roy Hodgson nu renunta


roy hodgsonAntrenorul nationalei Angliei, Roy Hodgson, este decis sa continue pe banca tehnica a reprezentativei Albionului. Englezii au pierdut ambele partide pe care le-au disputat pana acum la Cupa Mondiala, 1-2 cu Italia si Uruguay, neavand astfel nici o sansa sa se califica in optimile de finala.

„Ca urmare a sprijinului pe care il am din partea FA si din partea oamenilor din jurul meu sunt decis sa continui munca pe care o duc la nationala. Sunt persoana potrivita pentru acest lucru.” a declarat Hodgson, citat de fifa.com.

Intrebat fiind, de ce se considera persoana potrivita pentru a fi selectionerul Angliei, Hodgson a raspuns: „Jucatorii au avut o evolutie buna. Problema a fost ca am adus multi jucatori tineri in ultima perioada, dar nu am avut de ales.”

Nu toata lumea il considera pe Hodgson omul potrivit pe banca Angliei. Fostul selectioner al nationalei, Sven Goran Eriksson, a declarat pentru The Telegraph, citat de goal.com: „Sunt sigur ca daca eram eu sau un selectioner strain, eram dat afara. Nu stiu de ce asteptarile sunt la acest nivel scazut. Cand eram eu la nationala, se dorea cel putin un sfert de finala.”

Anglia mai are de disputat la Cupa Mondiala, o singura partida, marti impotriva statului Costa Rica. Partida va avea loc la Belo Horizonte, incepand cu ora 19.00, ora Romaniei.

FLORIN

sursa foto: thesun.co.uk