wayne rooneyAtacantul celor de la Manchester United, Wayne Rooney va putea evolua miercuri seara, in returul sferturilor de finala ale Champions League.

Goal.com titreaza ” Wayne a facut alergari usoare si exerctii la sala, astfel incat poate fi folosit miercuri seara.” conform unei surse a site-ului.

Saptamana trecuta David Moyes declarase pentru MUTV: ” Trebuie sa ii monitorizam accidentarea, va face un tratament in week-end si speram ca totul va fi bine.”

 

Recuperarea lui Rooney pentru meciul de miercuri seara este o veste foarte buna pentru Moyes, cu atat mai mult cu cat Robin van Persie este accidentat grav si nu va putea juca in returul cu Bayern.

Partida Bayern Munchen – Manchester United se va disputa miercuri seara, de la ora 21.45, ora Romaniei. In tur, scorul a fost egal 1-1.

FLORIN

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Rezultate si statistici Australian Open 19 ianuarie Fara surprize majore Ziua de astazi ne-a oferit primii 8 jucatori de pe ambele tablouri de simplu calificati in optimile de finala de la Australian Open , neputand spune ca am asistat la mari surpriz...
Program si statistici Australian Open 19 ianuarie Multe jucatoare din calificari au ajuns aici In cateva ore vom afla primii 4 jucatorii, respectiv primele 4 jucatoare care se vor califica in optimile Australian Open. Daca la masculin nu au fost eli...
Rezultate si statistici Australian Open 18 ianuarie Rezultate influentate de arsita Ziua a patra de la Australian Open a fost si cea mai calduroasa, aerul fiind, practic, irespirabil. S-au inregistrand nu mai putin de 7 surprize din 32 meciuri: 5 la m...