Rodrigo, dorit la Manchester şi Chelsea


1024

Rodrigo Machado, vârful celor de la Benfica Lisabona, este urmărit de două cluburi de top din Premier League, respectiv Manchester United şi Chelsea, titrează publicaţia The Daily Star. Ambele grupări au avut angajaţi trimişi special pe „Estadio da Luz” ca să-l spioneze pe atacantul spaniol, acesta însă n-a fost decât rezervă în returul din optimile UEFA Europa League contra lui Tottenham Hotspur.

Cel mai probabil, Samuel Eto’o şi Fernando Torres nu vor mai continua la Chelsea din vară, astfel Jose Mourinho poate rămâne în criză de atacanţi. Nici la Manchester lucrurile nu sunt clare în privinţa ofensivei, rămânerea lui Robin van Persie fiind incertă în acest moment. Astfel, atât Mourinho cât şi Moyes au nevoie de un vârf tânăr, prolific, care să umple golul unor eventuale plecări.

Rodrigo are 23 de ani şi este la Benfica din 2010, atunci când a fost adus de la Real Madrid B. Deşi întârziase să convingă prin prestaţia de pe teren, el fiind împrumutat mai apoi un sezon la englezii de la Bolton Wanderers, Rodrigo a atras atenţia marilor cluburi după forma excelentă arătată în acest sezon sub comanda lui Jorge Jesus. În cele 29 de partide în toate competiţiile, el a marcat nu mai puţin de 13 goluri.

articol scris de Raymond Fustos