Rodgers le avertizeaza pe Chelsea si pe City


Rodgers le avertizeaza pe Chelsea si pe City

Brendan-Rodgers-Liverpool-1024_2943282Antrenorul lui Liverpool, Brendan Rodgers, avertizeaza echipele din Londra, respectiv Manchester ca le va fi foarte greu sa ii dea la o parte pe cei de pe Anfield de pe primul loc. Aceste declaratii vin in urma victoriei din fata celor de la Tottenham,scor 4-0, conform The Guardian.

Rodgers este de parere ca fanii cormoranilor sunt cei care pot face diferenta. ,,Nu este nicio indoiala ca ei(City si Chelsea) inteleg ca acesta va fi un teren foarte dificil”, a declarat tehnicianul despre meciurile pe care le au de jucat pe Anfield.  ,,Iubim sa jucam aici si atmosfera impotriva lui Spurs a fost incredibila.Respectam Chelsea, au un manager de clasa mondiala si jucatori de top, iar City sunt una din noile superputeri in fotbalul European, dar credem ca putem castiga orice meci.”, a continuat Rodgers.

Urmatorul meci al celor de la Liverpool este duminica impotriva lui West Ham, in deplasare. In acest moment, cormoranii se afla pe primul loc, la 2 puncte in fata lui Chelsea si la 4 in fata lui Manchester City. Cetatenii mai au de jucat 2 restante.

Scris de Vlad Farcane