Robben: "Nu suntem favoriţi!"


RobbenDuelul din semifinalele UEFA Champions League dintre Real Madrid şi Bayern München îi ţine în priză pe iubitorii fotbalului, iar Arjen Robben, extrema bavarezilor, este convins că diseară vom asista la un duel încins. Într-un interviu acordat publicaţiei Daily Mail, olandezul în vârstă de 30 de ani îşi avertizează colegii cu privire la confruntarea de pe „Santiago Bernabeu”.

„Evident, noi dorim să câştigăm Champions League şi anul acesta, însă nu mai suntem favoriţi. Suntem în faza semifinalelor, unde toate echipele sunt extraordinare şi orice se poate întâmpla”, a declarat Robben. Acesta este conştient şi de valoarea jucătorilor grupării „blanco”, făcând referire la atuurile elevilor lui Carlo Ancelotti. „Real are cei mai buni jucători. Dacă te-ai deconecta de la meci pentru zece minute, te-ai putea trezi cu 3-4 goluri primite. Vom avea mult de muncit pentru a învinge”, este de părere olandezul.

Arjen Robben a jucat în trecut şi pentru Real Madrid, pe vremea când gruparea lui Ronaldo şi Bale era antrenată de Manuel Pellegrini. Jucătorul lui Bayern spune că a rămas în relaţii bune cu tehnicianul chilian, care a vrut să-l păstreze, însă a fost nevoit să plece de la Madrid din cauza conducătorilor, aceştia fiind cei care nu-l mai doreau în lot.

articol scris de Raymond Fustos