Reina: "Del Bosque este omul potrivit pentru Spania"


Pepe+Reina+Vicente+del+Bosque+z0s2zL4O39tmPortarul englezilor de la Liverpool, Pepe Reina, s-a declarat încântat că Vicente del Bosque va continua pe banca tehnică a selecţionatei Spaniei, notează site-ul oficial al FIFA. Astăzi, antrenorul de 63 de ani a fost încredinţat cu sarcina de a califica naţionala Spaniei la Campionatul European din 2016.

„Este o veste fenomenală! Am fost mereu de părerea că Del Bosque este antrenorul potrivit pentru acest post. Din septembrie va trebui să lucrăm împreună pentru a avea o echipă puternică pentru Franţa 2016. Trebuie să facem uitat acest mondial nereuşit”, a declarat Reina la postul de radio Onda Cero. Acesta s-a întors pe Merseyside după un sezon petrecut la Napoli sub formă de împrumut.

Pepe Reina a fost selecţionat de Vicente del Bosque atât la Campionatul Mondial din 2010, cât şi la Campionatul European din 2012, ambele turnee fiind încheiate cu succesul ibericilor. Acesta a fost titular în ultima partidă jucată de Spania la turneul final din Brazilia, victoria cu Australia, scor 3-0.

articol scris de Raymond Fustos