Real şi Liverpool, cu ochii pe Zakaria Bakkali


Image

Real Madrid şi Liverpool se luptă pentru achiziţionarea lui Zakaria Bakkali, puştiul-minune al celor de la PSV Eindhoven, titrează publicaţia olandeză De Telegraaf. Belgianul de origine marocană are doar 18 ani şi este considerat unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din campionatul olandez.

Jucător de bandă, Bakkali a debutat deja în naţionala Belgiei, iar la 17 ani şi 196 zile a devenit cel mai tânăr fotbalist din Eredivisie care reuşeşte un hat-trick, performanţă atinsă în victoria cu NEC Nijmegen, în luna august a anului trecut. Pe lângă cele două nume mari, şi fosta sa echipă, Standard Liege, dar şi Anderlecht sunt interesate de puştiul celor de la PSV.

Contractul lui Bakkali este valabil până în 2015, însă şansele ca acesta să-l ducă la bun sfârşit sunt din ce în ce mai mici. Este interesant de menţionat faptul că jucătorul lui PSV nu are semnat un contract de seniori cu gruparea olandeză. În actualul sezon din Eredivisie Zakaria Bakkali a jucat 15 meciuri pentru echipa mare, marcând trei goluri.

articol scris de Raymond Fustos