Real Madrid - PSG: cotele la pariuri


Ne asteapta un spectacol garantat

Diseara, incepand cu ora 21:45, detinatoarea Champions League, Real Madrid, o va intalni in prima mansa a optimilor de finala ale acestei competitii pe PSG, formatie cu un parcurs impresionant in faza grupelor.

Real Madrid tinteste a treia Liga a Campionilor la rand, insa drumul pana acolo este pavat cu adversare periculoase, prima dintre ele fiind PSG. In faza grupelor Champions League, Real Madrid a incheiat pe pozitia secunda, fara a avea insa vreo emotie in privinta calificarii. Din nefericire pentru suporterii “galacticilor”, echipa lor favorita nu traverseaza o forma prea stralucita, desi uneori mai are sclipiri. Vom vedea daca diseara va fi una dintre acele dati.

In schimb, PSG se afla  intr-o forma de invidiat, venind dupa 6 victorii. Tot victorii a obtinut si in primele 5 partide din faza grupelor Champions League, infrangerea venind in ultima  etapa in fata celor de la Bayern Munchen, infrangere care nu a schimbat insa situatia in clasament, parizienii calificandu-se primii.

Real Madrid – PSG: cotele la pariuri (1X2)

Madrilenii au suferit o singura infrangere pe teen propriu in ultimele 17 partide de Champions League, interval in care au marcat 44 goluri, primind 11. In 8 din ultimele 9 astfel de meciuri au fost marcate cel putin 3 goluri. In schimb, PSG a obtinut doar doua victorii in ultimele 5 deplasari din Champions League, remizand o data, suferind doua infrangeri, in acest interval marcand 11 goluri, primind 9, dintre care 6 de la Barcelona. In precedentele 7 deplasari ale parizienilor au fost marcate minim 3 goluri. Ultima oara cele doua se intalneau in sezonul 2015-2016 de Champions League, Real Madrid impunandu-se cu 1-0 pe teren propriu.

Forma proasta a celor de la Real Madrid ii motiveaza pe jucatorii de la PSG inaintea acestei partide, insa intr-un astfel de meci si de moment forma parca nu mai conteaza atat de mult. In plus, Real Madrid are si experienta de partea ei, castigand ultimele doua editii  Champions League.