Real Madrid, ajutata de o fosta legenda cu transferul lui Pogba


Real Madrid, ajutata de o fosta legenda cu transferul lui Pogba

pogbaReal Madrid spera sa isi asigure serviciile mijlocasului francez de la Juventus, Paul Pogba. Insusi Zinedine Zidane a incercat sa il convinga, conform France Football. Zidane l-ar fi sunat pe Pogba pentru a discuta cu el despre viitorul mijlocasului. Nu este pentru prima data cand fosta legenda a madrilenilor intervine in transferul unui jucator, acesta fiind decisiv in mutarea lui Raphael Varane pe Santiago Bernabeu in 2011.

Aceeasi sursa noteaza ca principalii contracandidati ai spaniolilor pentru acest transfer sunt englezii de la Manchester United. Suma ceruta de Juventus este undeva in jurul a 70 de milioane de euro, iar diavolii sunt dispusi sa cheltuiasca mult pentru a-si asigura serviciile mijlocasului francez.  Si PSG,  o echipa la care banii nu conteaza, este interesata de aducerea francezului.

Paul Pogba a mai evoluat pentru Manchester United in sezonul 2011-2012, insa a avut doar 3 prezente pentru echipa de pe Old Trafford. Real Madrid spera ca relatia buna a lui Zidane cu Antonio Conte, antrenorul lui Juventus, le va da un avantaj in inceperea negocierilor.

Scris de Vlad Farcane