Putem paria pe numarul medaliilor de aur obtinute la JO


Putem paria pe numarul medaliilor de aur obtinute la JO

Putem paria pe numarul medaliilor de aur obtinute la JO

Sursa foto: usatoday

In mod indiscutabil Unibet este cea mai pregatita casa de pariuri cand vine vorba de Jocurile Olimpice, oferind deja peste 2 000 pariuri pe cea mai urmarita competitie sportiva la nivel mondial.

Printre aceste pariuri, avem 38 referitoare la medaliile cucerite de o natiune la aceasta editie. Daca SUA este favorita clara la a fi prima in clasamentul medaliilor la Jocurile Olimpice de la Rio, casa de pariuri ne ofera ocazia de a pronostica numarul medaliilor de aur cucerite de diverse natiuni participante, printre ele aflandu-se si Romania.

Vom incepe insa cu favorita SUA, Unibet oferind cota 2.00 la a castiga peste 42.5 medalii de aur. La Jocurile Olimpice din 2012 sportivii americani au cucerit 46 medalii de aur si 28 de argint, in conditiile in care au deplasat ”doar” 530 sportivi. Sa nu uitam ca in aceasta editie atletii si atletele din Rusia nu vor concura, fiind gasiti dopati, iar de asta ar putea profita mai ales atletele americance. La masculin opinam ca jamaicanul Usain Bolt va ceda cel putin o cursa in favoarea americanului Justin Gatlin. In precedentele 3 Olimpiade SUA a obtinut de doua ori 36 si o data 37 medalii de aur.

Putem paria pe numarul medaliilor de aur obtinute la JO

Trecem acum la China, a carei cota la a castiga mai mult de 34 medalii este 1.72. In 2012 sportivii chinezi au obtinut 38 medalii de aur, delegatia numarand 396 persoane. Acum vor participa 413 sportivi.

Lucrul care ne starneste interesul este acela ca putem paria pe numarul medaliilor de aur obtinute la JO si in ceea ce priveste sportivii romani.

Astfel, cota ca sportivii si sportivele noastre sa obtina mai putin de doua medalii de aur este 1.75. Cele mai mari sanse la a obtine cea mai stralucitoare medalie, conform cotelor Unibet, le au Marian Dragulescu si echipa feminina de spada. Daca la spada sunt sanse, e adevarat, mici, la aur, Marian Dragulescu, la 35 de ani, e greu de crezut ca va lua o medalie, mai ales ca in momentul de fata traverseaza o raceala puternica. Sanse la o medalie de aur avem, de ce nu, la judo, prin Andreea Chitu, medaliata cu aur la Jocurile Olimpice Europene de anul trecut.

Putem paria pe numarul medaliilor de aur obtinute la JO

Putem paria pe numarul medaliilor de aur obtinute la JO, insa si pe un duel, unul care contine nationalele Suediei, Danemarcei si Norvegiei. In 2012 atat Norvegia, cat si Danemarca au obtinut doua medalii de aur, diferenta fiind facuta la medaliile de argint, sportivii danezi avand 4, fata de doar una a norvegienilor. Suedezii au obtinut atunci doar o medalie de aur. Acum sportivii danezii se vor lupta in clasament cu cei suedezi, conform casei de pariuri Unibet, danezii avand cota 8.00 la a fi primii in clasament dintre cele 3 natiuni nordice.