In urma articolului publicat pe siteul nostru, referitor la castigul de 100.000 Ron al unui parior din Oradea “Va primi oare banii?” , domnul Florin Gongu  , purtator de cuvant al  PublicBet (SC Public Games SRL),  a dorit sa faca urmatoarele precizari:

“Cele 2 bilete castigatoare in valoare de 100.000 RON au fost jucate de un parior din Oradea care deja ne-a contactat si nu de o operatoare a unei agentii PublicBet. Operatoarea despre care s-a scris in articolul dvs. doar a facut fotografiile pentru a fi publicate pe pagina noastra de facebook. Dupa cum stiti nici unui angajat al SC Public Games SRL, conform regulamentului nostru, nu ii este permis sa parieze in agentiile noastre”

Asadar zvonul conform caruia chiar o operatoare a agentiei ar fi jucat biletele respective este oficial infirmat, cei de la PublicBet mentionand clar ca vor platii castigurile fara nici o problema atunci cand fericitul castigator va cere acest lucru.

Curiozitatea noastra a mers totusi putin mai departe si am intrebat de ce inca nu s-a revendicat respectivul castig cu atat mai mult ca fericitul parior a luat deja legatura cu reprezentantii casei de pariuri. Iata ce ne-a spus acelasi domn Florin Gongu, purtatorul de cuvant al PublicBet:

“Desi castigatorul ne-a contactat, acesta inca nu a solicitat plata castigurilor dorind inainte sa contacteze un avocat in vederea obtinerii mai multor informatii privind noul proiect de lege referitor la impozitarea castigurilor obtinute la pariuri sportive. La urma urmei vorbim totusi de un impozit destul de mare in acest caz particular. Va asigur pe aceasta cale ca pariorul are un termen de 30 de zile in care se poate prezenta si sa revendice castigul acesta fiind deja validat de compania noastra. In momentul in care o va face PublicBet va plati fara nici o problema”

Precizam si noi faptul ca desi exista o propunere de lege prin care se cere schimbarea modului de impozitare a castigurilor din jocurile de noroc si pariuri – chiar daca aceasta va intra in vigoare este totusi foarte posibil ca pariorul din Oradea sa trebuiasca sa achite impozitul aferent castigului deoarece legea nu se aplica retroactiv.

In incheiere multumim celor de la PublicBet pentru lamuririle aduse acestui subiect si interesul acordat cititorilor nostri!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Concluziile lui Becali Concluziile lui Becali. Finantatorul FCSB-ului s-a declarat extrem de nemultumit de evolutia si atitudinea echipei la care patroneaza.Nicolae Dica si elevii sai nu au reusit sa micsoreze distanta ...
Camora e increzator Camora e increzator. Elevii lui Dan Petrescu au mare incredere in fortele proprii, inaintea derby-ului cu cei de la FCSB.CFR Cluj - FCSB este fara indoiala partida momentului in Liga 1, cele doua ...
Reactia lui Dan Petrescu Reactia lui Dan Petrescu. Antrenorul celor de la CFR Cluj a tinut sa faca si el unele precizari inaintea partidei cu FCSB.George Becali a facut investitii masive in aceasta vara la FCSB, iar un no...