PSV vrea un fotbalist de la FC Porto


Steven-DefourOlandezii de la PSV Eindhoven se pregătesc intens de noul sezon din Eredivisie şi vor să realizeze mutări importante pe „Phillips Stadium”, titrează Voetbal International. Unul dintre jucătorii curtaţi de PSV este fostul star dorit de Anderlecht şi Sir Alex Ferguson la Manchester United, actualul fotbalist al celor de la FC Porto, Steven Defour.

Vestea bună pentru Eindhoven este că şi Defour ar dori o mutare în Olanda, după trei ani petrecuţi pe „Estadio Dragao”. În 2011, el a fost în atenţia mai multor grupări de top din Europa, dar a ales Porto, fiind o decizie care a surprins multă lume atunci. „Vom vedea ce se poate realiza. Nu am primit nici un semnal de la Porto, înafară de însuşi Defour, care şi-a manifestat dorinţa de a se alătura clubului nostru”, a declarat directorul tehnic al lui PSV Eindhoven, Marcel Brands.

Steven Defour a fost prezent în Brazilia în lotul Belgiei, jucând însă o singură partidă sub comanda lui Marc Wilmots, în victoria contra Coreei de Sud, scor 1-0. Din nefericire pentru acesta, el a ieşit în evidenţă doar prin faultul criminal asupra lui Kim Shin-wook, fiind sancţionat cu roşu direct. Steven Defour a mai jucat la Genk şi Standard Liege înainte să semneze cu FC Porto.

articol scris de Raymond Fustos