Pronosticuri din tenis 24-02-2014


Pronosticuri din tenis 24-02-2014

Salutare pariori! Ieri am avut parte de o zi buna, cu 4/5 pronosticuri castigatoare si doar ghinionul a facut ca Klara Zakopalova sa piarda finala de la Rio de Janeiro in fata japonezei Kurumi Nara.

Petru data de 24 februarie, v-am pregatit un nou bilet de cota @6.40, cu cinci evenimente interesante. Daca nu aveti incredere in acest bilet, selectati doar evenimentele pe care le considerati bune!

DSA346767
Nikolay Davydenko & Victor Hanescu vs. Rohan Bopanna & Aisam Qureshi ↔ am ales pronosticul “victorie Bopanna/Qureshi” pentru ca formeaza un cuplu mai sudat si mai experimentat, ambii fiind specializati doar pe jocul de dublu si fiind o prezenta constanta in TOP 15 jucatori in clasamentul ATP Pro Doubles! Nikolay Davydenko si Victor Hanescu sunt doi tenismeni trecuti de prima tinerete, care fac o echipa pentru prima data in cariera si care in mod normal, nu au nici o sansa.

Hugo Dellien vs. Martin Alund ↔ am ales pronosticul “2 – 0 Martin Alund” pentru ca argentinianul este jucatorul mai experimentat si intr-o forma mult mai buna; el are de aparat puncte importante, deoarece anul trecut a facut semifinala la Sao Paulo, iar in acest sezon a preferat sa participe la turneul ATP Challenger Tour de la Salinas, tocmai pentru ca are sanse mai mari sa castige turneul.

Pere Riba vs. Maximo Gonzalez ↔ am ales pronosticul “victorie Maximo Gonzalez” pentru simplul fapt ca a demonstrat in acest inceput de sezon ca este jucatorul mai in forma – luptandu-se de la egal la egal chiar si cu David Ferrer in urma cu aproximativ doua saptamani. Pere Riba a pierdut inca din runda inaugurala la precedentele turnee, chiar daca de fiecare data a fost favorit; de asemenea, a cedat set la Christopher Kas in runda trecuta de calificari, un jucator fara clasament de simplu!

Anna Karolina Schmiedlova vs. Monica Niculescu ↔ am ales pronosticul “victorie Monica Niculescu” pentru ca romanca are de partea ei experienta, valoarea, forma de moment si suprafata de joc. De asemenea, aceasta are de aparat puncte importante la Florianapolis, turneu pe care l-a castigat anul trecut. Anna Schmiedlova este mai mult o jucatoare de zgura, care n-a mai jucat vreun meci de o luna.

Andrea Arnaboldi vs. Albano Olivetti ↔ am ales pronosticul “peste 9.5 game-uri in primul set” pentru ca ambii sunt tenismeni redutabili pe propriile servicii, iar suprafata de joc de la Cherbourg – hard indoor – este una foarte rapida, care faciliteaza castigarea punctelor direct cu serviciul. Va fi un duel interesant intre un stangaci si un dreptaci, deoarece ambii sunt buni pe acest tip de suprafata!

Pana data viitoare, va salut cu respect ↔ si sa avem parte de o zi “VERDE”. 🙂

scris de Man