Probleme serioase pentru Alibec


Probleme serioase pentru Alibec. Varful celor de la FCSB trece printr-un moment de cumpana al carierei sale, dupa evolutiile slabe din ultima vreme.

Denis Alibec a fost un adevarat star in ultimele sezoane la Astra Giurgiu, acolo unde facea spectacol alaturi de Constantin Budescu si Marius Sumudica. Fostul campion al Romaniei pare insa ca nu se mai regaseste la FCSB, trecand printr-o perioada dificila. Criticat de toata lumea, de patronul FCSB-ului si de antrenorul Nicolae Dica, acesta a ajuns sa fie exclus din lot. Schimbat in timpul partidei cu FC Voluntari, Denis Alibec a aruncat banderola de capitan pe jos si a avut o reactie nervoasa, reactie ce il poate costa banca de rezerve in ultima perioada.

Oamenii de fotbal din Romania au incercat de la inceputul sezonului sa gaseasca motivul evolutiilor foarte slabe ale atacantului, dand vina la un moment dat pe niste probleme medicale mai vechi. Se pare insa ca mai multi factori contribuie la reactiile violente ale acestuia, unul din motivele invocate recent fiind jocul de care Denis Alibec pare sa fie dependent : Counter Strike. Acesta isi petrece minim 5 ore pe zi online, lucru care sustin unii oameni de fotbal ca ii poate afecta gandirea si viziunea in teren. Iata ce a declarat Multescu, conform celor de la digisport.ro :

Acest joc are o influenţă mare asupra jocului de fotbal. Se adună oboseală şi nu te mai poţi concentra. Sper să fie acest joc cauza problemelor lui, pentru că înseamnă că dacă ar renunţa la joc, şi-ar reveni. El nu înţelege că e vorba de sănătatea lui mentală, să stai atâtea ore cu ochii în monitor…

De altfel, Florin Bratu a tinut sa faca si el unele precizari, cu privire la dependenta lui Denis Alibec si evolutiile sale modeste :

Dacă el stă atât de mult pe acest joc, îl afectează fără îndoială. Când stai aşa mult pe un joc, nu mai eşti atent pe teren. Stai închis în casă şi eşti concentrat la ce trebuie să faci pe monitor, gândul e în altă parte. El trebuie să înţeleagă faptul că e un exemplu pentru copii. Ca atare, trebuie să se cenzureze când face anumite lucruri

Conform declaratiile finantatorului George Becali, Denis Alibec efectueaza acum antrenamente separate, fiind pregatit sa revina in forta pe teren, drept golgheterul pentru care a fost adus la vice-campioana.

sursa foto : prosport.ro