Premier League, noua destinaţie a lui Caner Erkin?


113147_caner_1

Caner Erkin, fotbalistul de bandă stângă al lui Fenerbahce Istanbul, se află la sfârşit de contract cu actualul lider din Süper Lig. Dacă gruparea de pe „Sükrü Saracoglu” nu-i va înainta o ofertă de prelungire a contractului scadent la finalul sezonului, jucătorul va da undă verde uneia dintre numeroasele propuneri pe care le are, anunţă pentru turkish-football.com Batur Altiparmak, agentul lui Erkin. „Le-am comunicat cluburilor interesate că vom fi deschişi la negocieri după 15 aprilie”, a continuat reprezentantul jucătorului.

La doar 25 de ani, Caner Erkin are deja o vastă experienţă în sportul-rege. El şi-a început cariera de fotbalist profesionist în 2004 la Manisaspor, trecând apoi pe la CSKA Moscova şi Galatasaray Istanbul. La Fenerbahce joacă din 2010, având peste 130 de partide în toate competiţiile pentru „canari”. „Nu obişnuiesc să dau nume, dar este benefic pentru încrederea jucătorului să ştie că echipe precum Liverpool sau Chelsea sunt interesate de serviciile lui”, a mai spus Altiparmak.

Erkin a debutat în naţionala Turciei în 2006, la doar 17 ani, adunând în total 26 de selecţii până în prezent. Mai multe cluburi din Premier League şi-au manifestat interesul pentru el, printre ele aflându-se Chelsea, Liverpool, Arsenal sau Tottenham.

articol scris de Raymond Fustos