Prandelli vrea transferuri importante la Galatasaray


Cesare PrandelliProaspăt instalat în funcţia de antrenor principal al lui Galatasaray Istanbul după plecarea lui Roberto Mancini, Cesare Prandelli se pregăteşte de mutări senzaţionale la gruparea din Süperlig. Se pare că acesta îi vrea alături de el pe Mario Gomez şi Sebastian Giovinco, titrează football-italia.net.

După ce l-a dorit şi pe Daniel Pablo Osvaldo, Prandelli şi-a îndreptat acum interesul spre fostul atacant al lui Bayern, respectiv mijlocaşul ofensiv al lui Juventus Torino. Mario Gomez a început prost aventura din Italia la Fiorentina, suferind mai multe accidentări la genunchi, motiv pentru care a ratat şi turneul final din Brazilia. El este văzut drept înlocuitorul perfect al lui Didier Drogba la Galata. De asemenea, Giovinco pare să se fi săturat de statutul de rezervă eternă la „Bianconeri”, iar sosirea lui Alvaro Morata de la Real Madrid nu face altceva decât să îi îngreuneze viaţa la Juventus celui poreclit „Furnica Atomică”.

Atât pentru Gomez, cât şi pentru Giovinco o eventuală mutare la vicecampioana Turciei le-ar putea relansa cariera, asigurându-le o prezenţă constantă în primul 11 sub comanda lui Prandelli. De asemenea, este de luat în considerare şi şansa de a juca în UEFA Champions League.

articol scris de Raymond Fustos