Pot castiga garantat din pariuri?


Pot castiga garantat din pariuri?

Pot castiga garantat din pariuri

Raspunsul la aceasta intrebare este afirmativ, insa aici nu ne referim la deja faimoasele pariuri 100000% sigure care invadeaza mai mult facebookul. Ati crede daca v-am spune ca nici macar nu este nevoie sa analizati respectivul meci pentru a avea un castig garantat? Cu siguranta multi nu-si pot imagina acest lucru, care este insa adevarat.

Primul pas in realizarea acestui lucru este crearea unui cont la toate casele de pariuri online. Incepand din toamna anului trecut, ONJN ne-a usurat munca in acest sens, permitand doar caselor care au luat licenta de a opera in Romania sa fie valabile utilizatorilor romani. Asta le face munca putin mai grea celor care deja castiga din pariuri sportive, insa, cu multa rabdare, dar si rapiditate, acestia pot gasi unul sau mai multe meciuri pe zi de pe urma caruia sa aiba profit.

In cele ce urmeaza o sa va dezvaluim cum ei pot castiga din pariuri.

Metoda folosita se numeste arbitrage bets, mai cunoscuta fiind sub numele de sure bets. Acest termen se traduce prin existenta a doua sau mai multe case de pariuri care ofera cote pentru selectii opuse ale aceluiasi eveniment astfel incat sa avem profit indiferent de rezultatul final. Sigur, profitul este unul destul de mic, rareori depasind 4% din suma totala depusa. Dar sa oferim si un mic exemplu, pentru a intelege mai bine. Sa spunem ca plasam un pariu pe meciul de tenis dintre Youzhny si Gulbis, la care am gasit un sure bet la Netbet si Sportingbet. Continuand aceasta teorie, casa online Netbet ofera o cota de 1.74 lui Youzhny si 2.1 lui Gulbis, iar Sportingbet ofera cota 2.05 pentru o victorie a lui Youzhny si 1.78 pentru una a lui Gulbis. Aceste sure bets pot fi gasite efectuand o simpla cautare pe Internet cu aceasta constructie. In urma ei, ar trebui sa va apara cateva site-uri care ofera asa ceva.

Asadar, la Netbet vom plasa un pariu pe victoria lui Gulbis, iar la Sportingbet pe cea a lui Youzhny. In acest moment avem o cota de 2.1 pe leton si una de 2.05 pe rus, iar noi vom castiga in orice situatie, cu exceptia unui abandon al unuia dintre cei doi, caz in care miza va fi returnata. Atentie, casa de pariuri Unibet nu tine cont de un eventual abandon, ea acordand victoria, in cazul tenisului, jucatorului care merge in runda urmatoare.

Pentru a profita la maxim de acel sure bet, ar trebui sa avem acelasi castig indiferent de invingator. Astfel, daca tintim un castig de 500 lei in cadrul acestui eveniment, pe cota letonului vom paria 238.1 lei (500/2.1), iar pe victoria rusului 243.9 (500/2.05). In acest caz, indiferent de jucatorul care va castiga, vom avea un profit de 18 lei (500-482). Atentie insa, daca veti plasa o suma de ordinul zecilor de mii de lei, s-ar putea ca acea casa de pariuri sa va limiteze suma acelui pariu.