Postul lui Capello, în pericol


fab-cap_1588276cViitorul lui Fabio Capello pe banca naţionalei Rusiei este incert după eşecul de la turneul final din Brazilia, notează thesackrace.com. Cu o înfrângere şi doar două remize, Rusia pleacă acasă de pe locul trei din grupa H.

Deşi are cel mai mare salariu dintre tehnicienii naţionalelor prezente la mondial, de circa 8,4 milioane de euro, italianul de 68 de ani nu a reuşit să iasă dintr-o grupă relativ accesibilă, cu Belgia, Algeria şi Coreea de Sud. Acesta a dat vina pe arbitrii dar şi pe laserele care l-au orbit pe Igor Akinfeev, goalkeeper-ul Rusiei, înaintea golului marcat de algerieni în remiza dintre Rusia şi Algeria, scor 1-1.

Fabio Capello are semnat un contract valabil până la mondialul din 2018, care se va desfăşura chiar în Rusia. Totuşi, meciurile slabe făcute de ruşi la turneul final din Brazilia îi pot pune în pericol postul de selecţioner. După debutul slab cu Coreea de Sud (1-1) a urmat înfrângerea cu Belgia (0-1), respectiv egalul cu Algeria (1-1), rezultat care a trimis mai departe naţionala „Vulpilor Deşertului”.

articol scris de Raymond Fustos