Ponturi Volei : Scadere de cote si zvonuri din liga romaneasca


Tocmai ce am primit un mail interesant, am incercat sa verificam unele informatii dar apelam si la voi care sunteti in fenomen sa va dati cu parerea.

Este vorba despre meciul de volei dintre Tomis Constanta si Volei Zalau. In deplasarea de la Constanta cei de la Zalau se pare ca ar fi trimis un lot destul de „subtire” : doar 7 jucatori si antrenorul secund, Cherbeleata fiind singurul titular care a facut deplasarea.

“Vreau să menajez jucătorii care au jucat meci de meci. Se va merge cu echipa a doua. Deplasarea o va face antrenorul secund – Bogdan Nicolae cu şapte jucători. Noi ne vom pregăti pentru semifinală şi în finală vom vedea ce va fi” a declarat pentru sportulsalajan.ro antrenorul Stoyan Stoev

De celalata parte, lotul constantenilor este cel format din titulari, nici un junior nu este convocat.

Am „intins antenele” prin Zalau sa vedem ce zvonuri circula prin „targ” si se aude ca Feher, jucator de la Zalau ar fi mare fan pariuri – el nefacand insa deplasarea de la Constanta – ba mai mult unele „guri rele” spun ca intr-un timp acesta s-ar fi ocupat foarte serios de aceasta pasiune 🙂 (evident facand bani frumosi).

Dani a dat crezare acestor infomartii si a pus o suma frumusica:

pariuDesi am „stors” toate sursele pentru a verifica infomatiile primite, raman la nivelul de zvon si trebuie tratate ca atare, deci pariati sume care vi le permiteti!

Pronosticul care ar „trebuii” sa iasa este Tomis Constanta -2.5 si a fost cotat cu 2.10 – 2.25 la diverse case de pariuri insa este foarte probabil ca aceasta cota sa  sa scada!