Ponturi tenis 28-02-2014


Ponturi tenis 28-02-2014

Petru data de 28 februarie, v-am pregatit un nou bilet de cota @5.33, cu cinci evenimente interesante. Daca nu aveti incredere in acest bilet, selectati doar evenimentele pe care le considerati bune!

DSAD43
Tomasz Bednarek & Lukas Dlouhy vs. Rohan Bopanna & Aisam Ul Haq Qureshi ↔ am mizat pe o victorie a cuplului indo-pakistanez, deoarece acestia au o mai mare experienta la cel mai inalt nivel si sunt o echipa mai sudata decat cea polonezo-ceha, care joaca impreuna pentru prima data. De altfel, atat Tomas Bednarek cat si Lukas Dlouhy au zgura ca suprafata favorita, in timp ce Rohan Bopanna si Aisam Ul Haq Qureshi au reusit cele mai bune performante pe hard outdoor – exact suprafata pe care se va disputa meciul.

Albert Montanes vs. Federico Delbonis ↔ am mizam pe o victorie a sud-americanului, pentru ca este intr-o forma mai buna si practica un joc superior fata de cel al adversarului. Argentinianul este mai creativ si loveste mingea mai puternic atat cu serviciul, cat si cu forehand-ul “inside out”. Conditia fizica si-ar putea spune si ea cuvantul, intre cei doi existand o diferenta de aproximativ 10 ani.

Klaudia Jans & Maryna Zanevska vs. Kristina Mladenovic & Galina Voskoboeva ↔ am mizat pe o victorie a cuplului francezo-kazakh pentru ca ambele au o mai mare experienta la nivel WTA Pro si poseda servicii net superioare – atat de importante intr-un joc de dublu – ajutate fiind si de fizic: 1.84m masoara Kristina Mladenovic | 1.83m masoara Galina Voskoboeva. Adversarele sunt obisnuite mai degraba cu meciuri de nivel ITF Futures si formeaza o echipa de doar 1 luna.

Kenny De Schepper vs. Albano Olivetti ↔ am mizat pe un prim set in care se vor inregistra peste 9.5 game-uri, pentru ca acesti doi francezi s-au mai infruntat in urma cu doua saptamani – tot pe acelasi tip de suprafata – iar scorul inregistrat atunci vorbeste de la sine: 4-6 7-6 6-4 pentru Albano Olivetti. Ambii au un fizic impunator – masoara in jur de doi metri – iar suprafata rapida de joc de la Cherbourg avantajeaza jocul pe care-l practica.

Pierre-Hugues Herbert & Albano Olivetti vs. Jamie Cerretani & Adil Shamasdin ↔ am mizat pe cel putin un set castigat de cuplul francez, pentru ca au o revansa de luat impotriva cuplului americano-canadian. Cele doua echipe s-au mai infruntat in urma cu o saptamana – tot pe hard indoor in cadrul turneului de la Marseille – scorul fiind unul foarte strans: 7-6 7-6! Avand in vedere ca sala de la Cherbourg este mai mica si mai rapida, mai avantajati ar fi cei doi francezi, obisnuiti sa joace mai des in astfel de conditii.

Pana data viitoare, va salut cu respect ↔ si sa avem parte de o zi “VERDE”. 🙂

scris de Man