Ponturi tenis 20-02-2014


Ponturi tenis 20-02-2014

Salutare pariori! Ieri n-a fost chiar o zi rea, pentru ca din sase pronosticuri, doar unul a fost gresit – si acela cu destul de mult ghinion, deoarece cuplul Olivier Marach & Florin Mergea au ratat foarte multe mingi de break.

Am ales pentru voi cele mai bune pronosticuri din tenis ale zilei – din punctul meu de vedere – care au insumat intr-un final o cota totala de @5.18 si care au sanse foarte mari de reusita!

DC12354
Timea Babos & Jarmilla Gajdosova vs. Irina Begu & Maria Irigoyen ↔ am ales pronosticul “1” solist, pentru ca atat unguroaica, cat si australianca sunt doua jucatoare foarte bune la dublu, cu multe titluri castigate la cel mai inalt nivel. Adversarele lor joaca pentru prima data impreuna, iar romanca e posibil sa intre obosita in meciul de dublu, pentru ca un pic mai devreme trebuie sa joace si la simplu.

Henri Kontinen & Mateusz Kowalczyk vs. Julien Benneteau & Edouard Roger-Vasselin ↔ am ales pronosticul “2” solist, pentru ca francezii formeaza un cuplu mai sudat, iar suprafata de joc ii avantajeaza. Henri Kontinen si Mateusz Kowalczyk sunt obisnuiti sa joace la nivel ITF Futures sau ATP Challenger Tour, iar in aceasta seara vor da, totusi, peste cuplul care in prezent ocupa a 8-a pozitie in clasamentul mondial.

Michael Llodra vs. Andreas Seppi ↔ am ales pronosticul “minim un set 1”, pentru ca turneul de la Marseille este preferatul francezului, iar suprafata rapida de joc avantajeaza jocul ofensiv si agresiv pe care-l practica acesta; de asemenea, italianul nu este intr-o forma prea buna in acest inceput de an: 1 victorie – 7 infrangeri.

Santiago Gonzalez & Scott Lipsky vs. Ryan Harrison & Jack Sock ↔ am ales pronosticul “1 solist”, pentru ca echipa mexicano-americana este mai sudata, mai experimentata si mai valoroasa la nivel ATP Doubles, in timp ce adversarii lor nu au performante la dublu si nu au mai jucat decat un singur meci impreuna la dublu.

Rhyne Williams vs. Marcos Baghdatis ↔ am ales pronosticul “minim un set 2” pentru ca cipriotul incearca si da semne ca reuseste usor-usor sa revina la forma de alta data, iar oponentul sau este unul bunicel pentru nivelul ATP Challenger Tour, dar fara experienta sau performante notabile la nivel ATP Pro.

Daniele Bracciali & Fabio Fognini vs. Federico Delbonis & Leonardo Mayer ↔ am ales pronosticul “minim un set 1” pentru ca echipa italienilor este una mult mai experimentata, iar in partida precedenta acestia au facut un joc foarte bun la retur, reusind multe break-uri, chiar daca au infruntat o echipa mult mai in forma si mai solida, decat cea formata din argentinienii Delbonis si Mayer – doi tineri talentati la simplu, dar neexperimentati la dublu.

Pana data viitoare, va salut cu respect ↔ si sa avem parte de o zi “VERDE”. 🙂

scris de Man