Ponturi pariuri: Unde pariem biletul zilei in UEL?


Salutare prieteni! Pe langa tripla de astazi in Europa League va oferim si o analiza prin care, sper eu, sa faceti alegerea cea mai buna in ceea ce priveste agentia unde este cel mai convenabil sa pariati.

Sa incepem totusi cu meciurile alese pentru astazi. Avem optimi de finala, insa trei dintre cele opt partide mi-au atras atentia in special. Tin sa precizez ca biletul are un grad de risc mediu, deci sa nu se astepte cineva ca e ca si castigat deja :)). Fiecare dintre voi poate adapta suma pariata in functie de posibilitati si de cum considera biletul. Eu am decis sa pariez 100 de unitati.

Fiorentina vs AS Roma -> 1X
Wolfsburg vs Inter -> 1 solist
Club Brugge vs Besiktas -> X2

Publicbet – casa de pariuri offline

Ponturi pariuri: Unde pariem biletul zilei in UEL?

Investitie totala: 99.75 / Castig posibil: 339

Sportingbet – agentie de pariuri online

Ponturi pariuri: Unde pariem biletul zilei in UEL?

Investitie: 100 / Castig 329 RON 

Unibet – agentie de pariuri online

Ponturi pariuri: Unde pariem biletul zilei in UEL?

Investitie: 100 / Castig 354 Euro/ Bonus: 50% pariu fara risc / Total : 354+ 50 Euro inapoi in cazul in care pierdem

WilliamHill – agentie de pariuri online

Ponturi pariuri: Unde pariem biletul zilei in UEL?

Investitie totala: 100 / Castig posibil: 348 / Total : 348 + Optiune inchidere pariu

Bun, acum tragem linie si analizam ofertele.

1) E limpede ca solutia cea mai buna in cazul de fata este Unibet, si asta pentru ca avem parte de cea mai buna cota, 3.54, plus ca promotia acestora cu 50% din bani returnati in cazul in care pariul este pierdut reprezinta o atractie importanta si nu poate fi neglijata.

2) In al doilea rand trebuie sa va spun sa nu treceti cu vederea agentia Sportingbet. E clar, aici avem cota mai mica pentru aceasta tripla, insa situatia se schimba radical daca ne gandim ca agentia oferta un bonus de bun venit de pana la 400 RON.

Sincer, daca as avea deja cont la Sportingbet, atunci m-as orienta catre Unibet pentru aceasta tripla fara dubii. In schimb daca nu as avea cont la Sportingbet, aceasta agentie ar fi alegerea mea. Numai bine si spor la bani!