Ponturi pariuri Europa League


Ponturi pariuri Europa League

Ponturi pariuri Europa League

Ieri in Liga Campionilor am avut parte de 2 partide foarte frumoase cu goluri multe. Astazi se anunta 4 confruntari foarte echilibrate: Club Brugge vs Dnipro, Dynamo Kiev vs Fiorentina, Sevilla vs Zenit si capul de afis Wolfsburg vs Napoli. La prima vedere daca ne uitam pe meciuri doar Fiorentina si Sevilla pleaca clar cu prima sansa la calificare, in celelalte 2 partide e greu de dat un pronostic, abia dupa mansa tur poate aparea o favorita.

Gazdele pornesc cu prima sansa!

Echipa cu cele mai mari sanse la victorie este Sevilla, intr-o cota 1.55 desi nu are cel mai usor adversar posibil, Zenit este totusi prima echipa din Rusia. Seria fantastica de meciuri pe teren propriu a spaniolor dar si ultimul meci foarte bun cu Barcelona incheiat 2-2 fac din acest meci principala atractie a pariorilor. Un alt meci pe care l-am vedea mult mai echilibrat decat o arata cotele este cel dintre Wolfsburg si Napoli, nemtii primesc la victorie cota 1.75, asta si datorita formei mai putin favorabile a echipei lui Benítez, o singura victorie in ultimele 6 jocuri din toate competitiile.

Ponturi pariuri Europa League

Cine se califica in semifinale?

Spuneam si putin mai sus ca Fiorentina intr-o cota de 1.55 si Sevilla intr-o cota de 1.60 pleaca ca favorite la calificare in opinia bookmakerilor, in celelalte jocuri se anunta echilibru mai ales in Club Brugge – Dnipro, belgienii avand prima sansa la 1.80 iar ucrainenii cota 1.90. Daca nu apar surpize, in faza urmatoare ar trebui sa le vedem pe Sevilla, Fiorentina, Wolfsburg si Club Brugge.

Ponturi pariuri Europa League

Castigatoarea Europa League 2014-15

Tinand cont ca au mai ramas doar 8 echipe in competitie ar trebui sa ne uitam si pe cotele oferite de casele de pariuri pentru castigatoarea UEL din acest sezon. Vedem in lista de mai jos oferita de Sportingbet  ca primele 2 favorite, Wolfsburg si Napoli se vor intalni in seara asta, deci automat una dintre cele 2 mari favorite va parasi competitia. Castigatoarea de anul trecut, Sevilla, primeste o cota de 6.00 pentru a-si apara trofeul.

Ponturi pariuri Europa League