Ponturi Pariuri: Cele mai mari cote pe speciale


Salutari,

Dupa o pauza lunga iata ca revine competitia europeana fotbalistica ce mai importanta: Uefa Champions League.

Mereu am recomandat diferite case de pariuri online pentru a paria pentru ca pe langa cele mai mari cote si bonusuri foarte atractive, aceste case de pariuri au la meciurile de interes mare si asa numitele pariuri speciale.

Unibet, liderul in Romania la ora actuala in ceea ce priveste pariurile online propune o serie de pronosticuri pe cat de interesante pe atat de diversificate:

Ponturi Pariuri: Cele mai mari cote pe speciale / Goluri

Ponturi Pariuri: Cele mai mari cote pe speciale Dupa cum vedeti din tabelul de mai sus meciul cu cele mai multe goluri in UCL, in opinia bookmakerilor va fi Shalke – Real Madrid, iar cea mai mare cota la pariuri de acest tip, 5.50 o gasim la Basel – Porto.

Ponturi Pariuri: Cele mai mari cote pe speciale / Marcatori

Ponturi Pariuri: Cele mai mari cote pe speciale Alte cote mari si interesante sunt la duelul jucatorilor. Avem ocazia sa ii vedem la treaba pe Ibrahimovic, Robben, Costa si Ronaldo.

Cele mai mari cote in aceasta sectiune sunt la duelurile : Ibrahimovich – Ronaldo si Robben – Costa, pe cand o „egalitate” este cotata cu 1.80 – 2.20

Ponturi Pariuri: Cele mai mari cote pe speciale / Goluri Echipe

Ponturi Pariuri: Cele mai mari cote pe speciale

La capitolul echipa cu cele mai multe goluri marcate, asa cum era de asteptat cele doua super echipe : Real si Bayern  sunt cotate cu primele sanse sa inscrie cele mai multe goluri in aceasta runda. Evident sa nu uitam ca mingea este rotunda si oricare dintre echipe poate prinde o zi fantastica. Cele mai mari cote la pariurile de acest tip sunt Shatior – 26, Basel si Shalke -14

Ponturi Pariuri: Cele mai mari cote pe speciale / Total Goluri Etapa

Ponturi Pariuri: Cele mai mari cote pe speciale

Poate cel mai interesant tip de pariu este cel de sus: total goluri pe etapa, unde cele mai mari cote sunt la extreme.

Intre 0 si 5 goluri cota 16, iar la 16+ avem cota 9.00

Pentru a vedea mai pe larg toate acest tipuri de pariuri, apasa aici!

DESCHIDE ACUM UN CONT GRATUIT LA UNIBET SI PARIAZA PE CHAMPIONS LEAGUE.

BONUS DE BUN VENIT PANA LA 150 RON!