Ponturi pariuri - Cele mai interesante pariuri pe meciurile din Liga Campionilor la Sportingbet


Ponturi pariuri – Cele mai interesante pariuri pe meciurile din Liga Campionilor la Sportingbet

Dupa o pauza lunga cea mai importanta competitie intre cluburi revine cu faza optimilor. Astazi avem 2 meciuri foarte interesante, atractia zilei fiind duelul dintre PSG si Chelsea, 2 echipe ce s-au intalnit si in sezonul trecut in faza sferturilor, atunci castig de cauza au avut londonezii. Cealalta confruntare a zilei are loc intre echipa lui Mircea Lucescu, Sahtior si campioana Germaniei, Bayern Munchen.

Sportingbet are in oferta cateva ponturi pariuri foarte interesante, pe langa cele clasice pe goluri sau victorie finala.

Cine se califica?

Un pariu foarte interesant daca vrem sa jucam pe termen mai lung, ceea ce ofera si o anumita siguranta, deoarece partidele se joaca tur-retur si intr-una din aceste confruntari poate aparea surpriza, de exemplu Bayern Munchen joaca acum in deplasare la Sahtior, diferenta dintre cele 2 formatii e foarte mare, dar tinand cont ca nemtii nu au inceput prea bine anul 2015 si exista si un meci retur pe propriul teren e posibil sa faca un egal acum, ceea ce nu ar fi prea placut pentru majoritatea pariorilor.

Cea mai mare cota pentru calificare la Sportingbet o are trupa lui Lucescu, 7.00 pentru a trece de Bayern si a juca in sferturile UCL.

Scorecast (primul marcator + scor corect)

Un pariu foarte interesant si care poate genera cote mari este pe „Scorecast”, adica ce jucator da primul gol al partidei si cat va fi scorul final. Am ales ca prim marcator pe T. Muller si scorul de 3-1 pentru oaspeti, ceea ce este foarte probabil, cota generata fiind una foarte mare: 41.00.

scor45

Puncte de penalizare totale (cartonase)

Cu acest tip de pariu ne-am intalnit de obicei la casele de pariuri offline, insa de acum puteti juca si in online.   Iata cum se calculeaza punctele de penalizare:

  • 10 puncte de penalizare pentru cartonas galben
  • 25 de puncte de penalizare pentru cartonas rosu

fsdfsd5

Daca credeti ca va fi un meci dur, cu multe cartonase, alegeti peste 50 de puncte de penalizare. *Al doilea galben se considera rosu.

Marcatori

Sportingbet ofera o cota mare pentru fiecare jucator la marcarea unui gol sau mai mult.

  • primul marcator
  • cele mai multe goluri marcate
  • un jucator sa marcheze 2 sau mai multe goluri
  • un jucator sa marcheze 3 sau mai multe goluri

Iata si primii 4 favoriti sa marcheze goluri in duelul Sahtior – Bayern. Intra pe Sportingbet pentru lista completa.

marcatorie546

Profita acum de aceste ponturi pariuri la Sportingbet dar si de bonusul de bun venit de 400 ron + oferte zilnice la fotbal si cazino.