Ponturi Man 23-02-2014


Ponturi Man 23-02-2014

Salutare pariori! Ieri am avut parte de o zi buna, cu 4/5 pronosticuri castigatoare si doar ghinionul facand ca “over”-ul de 9.5 game-uri din primul set la Steve Johnson – Kevin Anderson sa nu fie realizabil.

Petru data de 23 februarie, v-am pregatit un nou bilet de cota @6.05, cu cinci evenimente interesante. Daca nu aveti incredere in acest bilet, selectati doar evenimentele pe care le considerati bune!

tenis34535
Kevin Anderson vs. Marin Cilic ↔ am ales pronosticul “victorie Marin Cilic” pentru ca este tenismenul mai valoros, mai experimentat, mai in forma si mai capabil cand vine vorba de a returna serviciul puternic al adversarului. Kevin Anderson masoara peste doi metri si este redutabil la serviciu, dar la momentul actual este incapabil sa returneze castigator serviciu puternic si bine plasat al croatului.

Rafael Nadal vs. Aleksandr Dolgopolov ↔ am ales pronosticul “Aleksandr Dolgopolov handicap asiatic +6.5 game-uri” pentru ca ne asteapta o finala interesanta la Rio de Janeiro, in care ucraineanul nu are nimic de pierdut. Ibericul poate resimti oboseala meciului din semifinale contra lui Andujar, care a durat aproape trei ore. Cei doi s-au mai infruntat de patru ori, iar in trei partide ucraineanul a acoperit acest handicap.

Joao Walendowsky vs. Gastao Elias ↔ am ales pronosticul “2 – 0 Gastao Elias” pentru ca portughezul este tenismenul mai valoros si mult mai experimentat, fata de acest sud-american de doar 18 ani, care se afla pentru prima data in calificarile unui turneu de tip ATP Pro si n-a demonstrat nimic pana in acest moment nici la nivel ATP Challenger Tour si nici macar la nivel ITF Futures, chiar daca la varsta asta trebuia sa confirme deja.

Paula Goncavles & Laura Pigossi vs. Timea Babos & Jarmilla Gajdosova ↔ am ales pronosticul “2 – 0 Babos/Gajdosova” pentru simplul fapt ca sunt doua jucatoare mai valoroase si mai experimentate cand vine vorba de turneele WTA Pro Doubles. Echipa formata din cele doua tinere brazilience nu este una sudata si nici pe departe experimentata – atat Goncavles, cat si Pigossi nereusind inca sa faca pasul de la nivelul turneelor de tip ITF Futures, catre cele WTA Pro, iar pe deasupra, sud-americancele sunt specialiste pe zgura, in timp ce unguroaica si australianca prefera exact asfaltul rapid pe care se va disputa meciul la Florianapolis.

Klara Zakopalova vs. Kurumi Nara ↔ am ales pronosticul “victorie Klara Zakopalova” pentru ca suprafata de joc de la Rio de Janeiro o avantajeaza, nipona fiind obisnuita mai degraba cu meciurile de pe hard outdoor. Cehoaica s-a calificat fara probleme in finala, invingandu-si categoric adversarele – toate zguriste si toate mai valoroase pe aceasta suprafata decat cele peste care a dat Kurumi Nara, care a avut un culoar mai favorabil.

Pana data viitoare, va salut cu respect ↔ si sa avem parte de o zi “VERDE”. 🙂

scris de Man