Ponturi Man 22-02-2014


Ponturi Man 22-02-2014

Salutare pariori! Astazi o luam de la capat si speram sa evitam surprizele – atat de multe – de care am avut parte ieri, atat la masculine, cat si la feminin – atat la simplu, cat si la dublu.

Petru data de 22 februarie, v-am pregatit un nou bilet de cota @6.00, cu cinci evenimente interesante. Daca nu aveti incredere in acest bilet, selectati doar evenimentele pe care le considerati bune!

DSA43
 

Steve Johnson vs. Kevin Anderson ↔ am ales pronosticul “peste 9.5 game-uri in primul set” deoarece ambii au servit impecabil pe tot parcursul turneului, iar intr-un alt meci direct, din urma cu o luna, americanul s-a impus cu scorul de 7-5 6-4 (doua seturi cu un minim de zece game-uri acoperit fara probleme), intr-o partida cu foarte putine oportunitati de break si de o parte si de cealalta!

Marin Cilic vs. John Isner ↔ am ales si aici pronosticul “peste 9.5 game-uri in primul set” pentru ca nu poate iesi altceva dintr-un duel intre un jucator de 1.98m si unul de 2.08m, pe o suprafata rapida precum cea de la Delray Beach! Ambii servesc impecabil, iar in 3/4 meciuri directe, primul set a inregistrat de fiecare data un minim de 10 game-uri, doar o data oprindu-se “bariera” la noua.

Bob Bryan & Mike Bryan vs. Ryan Harrison & Jack Sock ↔ am ales pronosticul “2:0 la seturi Bryan/Bryan” pentru simplul fapt ca formeaza un cuplu mai sudat, mai experimentat si mult mai valoros decat mai tinerii lor conationali, care nu joaca la dublu pentru a face performanta – ci doar pentru a-si imbunatati anumite lovituri. S-au mai infruntat o data, iar atunci au castigat primii cu un sec 6-0 6-1!

Irina Begu & Maria Irigoyen vs. Johanna Larsson & Chanelle Scheepers ↔ am ales pronosticul “minim un set Begu/Irigoyen” pentru ca au demonstrat in decursul acestei saptamani ca sunt capabile de rezultate surprinzatoare, invingand cupluri mult mai valoroase si mai experimentate decat ele. Larsson/Scheepers nu este un cuplu sudat – cele doua jucand pentru prima data impreuna la acest turneu.

Belinda Bencic vs. Olivia Rogowska ↔ am ales pronosticul “1 solist” pentru ca tanara elvetianca de doar 16 ani este un mare talent, numarul #1 mondial la nivel de junioare, care a castigat anul trecut atat Wimbledon-ul, cat si Roland Garros-ul. Suprafata de joc de la Acapulco (zgura) o avantajeaza tot pe ea, deoarece australianca Olivia Rogowska (132 WTA) n-a rupt gura targului niciodata pe zgura.

Pana data viitoare, va salut cu respect ↔ si sa avem parte de o zi “VERDE”. 🙂

scris de Man