Vehiculat de ceva timp acest subiect destul de mult discutat pe forumurile de specialitate iata ca revine in atentia celor interesati de gammingul online.

La aproape o luna dupa ce compania Amaya a anuntat aceste schimbari pentru marca FullTilt, iata ca face anunutul si pentru Pokerstars.

Modificarea se va face gradual, intr-o prima faza se va face o actualizare a clientului de poker incat sa contina jocurile de cazino urmand ca apoi sa implementeze si sistemul de pariuri sportive.

 


 

Tinanad cont de faptul ca Amaya , compania care detine cele doua siteuri de poker Fulltilt si Pokerstars, este cel mai mare furnizor de poker online de pe piata, aceasta mutare spre segmentul de cazino si pariuri sportive poate avea un impact major.

Desi parerile sunt impartite, unii jucatori de poker fiind categoric impotriva acestei noi modificari, noi asteptam cu interes lansarea produselor noi anuntate si sa vedem ce impact vor avea asupa pietei de pariuri sportive.

Va vom tine la curent cu toate modificarile si noutatile pe aceasta tema.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Se cunosc sase jucatori calificati la Turneul Campionilor Sunt de nationalitati diferite Nu am mai avut de foarte multi ani un final de sezon ca acest in circuitul ATP, in care nu mai putin de 5 jucatori din top 10, actualmente 3, au acuzat accidentari, anu...
Sezonul regulat din Major League Soccer a luat sfarsit! S-au aflat meciurile din play-off. Portland Timbers si Toronto FC sunt campioanele neincoronate ale celor doua Conferinte Sursa foto: stocklogos.com Duminica seara, cu o intarziere de aproape 30 de minute, au avut loc meciurile din c...
Simona Halep a aflat adversarele din grupa la Turneul Campioanelor Halep nu are meciuri usoare Inaintea turneului de la Singapore, care incheie anul in circuitul WTA, Simona Halep este lider mondial in clasamentul oficial, urmata la 40 puncte de Garbine Muguruza si ...