Pogba: "Juventus a jucat bine contra Benficăi"


Paul-Pogba-Juventus-Supercoppa_2990735Juventus Torino a pierdut partida cu Benfica Lisabona, scor 1-2, în prima manşă a dublei din semifinalele UEFA Europa League. Paul Pogba, mijlocaşul „bianconerilor”, crede că, în ciuda înfrângerii, echipa sa a jucat bine pe „Estadio da Luz”, notează Mediaset.

„Am făcut un meci bun, dar rezultatul nu ne este favorabil. Acum ne aşteaptă returul de pe Juventus Stadium, în şapte zile vom vedea ce se va întâmpla. E bine, totuşi, că am reuşit să marcăm în deplasare”, a declarat jucătorul de 21 ani. Acesta a vorbit şi despre adversari, dar şi despre dorinţa lui de a-şi adăuga trofeul Europa League în palmares. „Benfica este o echipă valoroasă, care ne-a pus mari probleme, însă noi suntem foarte periculoşi acasă. Vreau tare mult să câştigăm competiţia, iar pentru asta vom avea nevoie de un joc perfect la Torino”, este de părere Pogba.

Dorit de PSG şi Real Madrid, tânărul fotbalist francez a dorit să se detaşeze de aceste zvonuri. Acesta s-a rezumat în a spune că, momentan, tot ce-şi doreşte e să dea totul pe teren.

articol scris de Raymond Fustos