Podolski la Galatasaray?


Lukas-Podolski5801Galatasaray Istanbul este interesată de serviciile lui Lukas Podolski, vârful londonezilor de la Arsenal, titrează footballdirectnews.com. După încercarea eşuată din vara trecută, turcii îl au din nou în vizor pe atacantul german care pare să nu-şi mai găsească locul în primul unsprezece al lui Arsene Wenger.

În primul sezon petrecut pe „Emirates Stadium” Podolski devenise titular incontestabil, însă accidentările din ultima perioadă l-au determinat pe tehnicianul „tunarilor” să-l lase pe bancă pe vârful de origine poloneză. Situaţia atacantului de 28 ani le-a trezit interesul celor de la Inter Milano, Borussia Dortmund, AC Milan şi, mai nou, Galatasaray, club care vrea să-l transfere pe acesta încă din această vară.

Lukas Podolski a jucat în cariera sa la FC Köln, Bayern München şi Arsenal Londra, marcând 135 de goluri în 348 de apariţii în toate competiţiile. El a debutat în naţionala Germaniei în 2004, având la activ 112 selecţii şi 46 de reuşite pentru „Die Mannschaft”.

articol scris de Raymond Fustos