Plecarea lui Aguero depinde de Casillias


Plecarea lui Aguero depinde de Casillias

img-sergio-aguero-manchester-city-et-un-peut-etre-futur-coequipier-iker-casillas-du-real-madrid-1364210276_620_400_crop_articles-168007Real Madrid este gata sa il includa pe Iker Casillias intr-o oferta pentru atacantul lui Manchester City, Sergio Aguero. Argentinianul a mai jucat in Spania in tricoul lui Atletico Madrid. Conform Football Direct News, varful argentinian isi doreste sa revina in Peninsula Iberica, iar cea mai probabila destinatie pare a fi chiar rivala fostei sale echipe, si anume Real Madrid.

Iker Casillias este de mai mult timp in vizorul lui Manuel Pellegrini, antrenorul lui City. Cei doi au mai colaborat in sezonul pe care cilianul l-a petrecut la gruparea din Madrid.

Aguero a avut un sezon bun pe Etihad Stadium, reusind sa marcheze de 26 de ori in 25 de meciuri. Cu toate acestea, argentinianul a suferit mai multe accidentari care l-au obligat sa rateze partide importante. Inlocuitorii sai s-au descurcat bine, iar acesta ar mai putea fi un motiv pentru care Pellegrini sa renunte la serviciile atacantului.

Actualul titular din poarta lui City, Joe Hart, a ajuns la un moment dat rezerva in acest sezon, dar si-a recastigat locul. Casillias a ramas la statutul de rezerva si dupa plecarea lui Mourinho, reusind sa prinda doar meciuri in Champions League. Avand in vedere situatia spaniolului, acesta ar putea parasi gruparea spaniola.

Scris de Vlad Farcane