Pellegrini joaca la sigur


Pellegrini joaca la sigur

pelegManuel Pellegrini a declarat pentru skysports.com ca Manchester City nu merge sa joace la egal pe Anfield. Cormoranii lui Brendan Rodgers sunt lideri, la doua puncte de Chelsea si la patru de City. Cu toate acestea, cetatenii  mai au de jucat doua meciuri restante. Aceasta inseamna ca si un egal i-ar ajuta in partida cu Liverpool. Desi cormoranii au castigat ultimele noua meciuri din campionat, antrenorul lui City a declarat ca echipa sa nu se multumeste doar cu un punct. ,,Poate gresesc dar mereu gandesc la fel ca manager- daca joci la egal, vei pierde.”, a spus cilianul. ,,Deci vom juca sa castigam. Desigur, dupa joc, daca nu castigam si facem egal este un rezultat bun, dar nu vom juca impotriva lui Liverpool gandindu-ne ca trebuie sa facem egal. Nu stim sa jucam asa.”, a continuat Pellegrini.

Liverpool are cel mai bun atac din Premier League, reusind sa marcheze de 90 de ori. Dintre aceste reusite, 52 se datoreaza parteneriatului format dintre Luis Suarez si Daniel Sturridge. City sunt pe locul 2 in acest clasament, cu 84 de goluri.

Manuel Pellegrini a declarat ca este un fan al fotbalului creativ, in care se marcheaza mult. Cu toate acestea, a adaugat ca ofensiva puternica poate avea consecinte in defensiva. Antrenorul cilian sustine ca Manchester City a echilibrat balanta intre ofensiva si defensiva.

Meciul dintre Liverpool si Manchester City se joaca duminica de la 15:37, ora Romaniei.

Scris de Vlad Farcane