Pariuri vandute la casele online


Pariuri vandute la casele online

Pariuri vandute la casele onlineIn ultimii ani sau chiar in ultimele luni tot mai multe case de pariuri au implementat optiunea vinderii pariului.

Printre acestea se afla si case de pariuri ce au luat licenta pentru Romania. O astfel de unealta, daca ii putem spune asa, se dovedeste a fi destul de utila si asta mai ales cand urmaresti meciul in direct.

Sa spunem ca urmariti un meci de tenis pe care ati plasat un pariu inainte de startul lui sau chiar live. Aveti posibilitatea inchiderii lui in orice moment, chiar si daca jocul nu a inceput. Mizati o suma destul de mare pe faptul ca outsiderul va face o surpriza si se va impune in acel meci. Acesta castiga primul set destul de usor, insa in startul celui de-al doilea isi pierde serviciul.

Intrebarea care se pune e ce faceti in acel moment. Avand in vedere ca jucatorul este outsider si si-a pierdut deja serviciul in game-ul inaugural al setului secund, riscurile ca lucrurile sa se inrautateasca pentru el si, implicit, pentru dumneavoastra, cel care v-ati pus sperantele in el, sunt destul de mari. S-ar putea ca el sa nu mai revina in setul secund, insa nici in eventualul set decisiv.

Imediat dupa ce outsiderul si-a pierdut serviciul, trebuie sa luati o hotarare, fiindca altfel riscati ca potentialul castig sa fie tot mai mic. De multe ori observam fluctuatii ale potentialului castig chiar si cand nu se joaca. De aceea, fiecare secunda de indecizie poate costa destul de mult.

Evident, nu doar la evenimente din tenis puteti avea pariuri vandute la casele online.

Unele case de pariuri nu ofera aceasta oportunitate la toate sporturile. Aici ne referim in special la sportingbet, care nu ne permite sa vindem niciun pariu pe meciuri de  handbal. Numai ei stiu motivele. In rest insa putem vinde pariuri oricand dorim.

Fiindca tot am amintim mai sus de sportingbet, sa spunem ca aceasta nu este singura casa de pariuri de top care ne permite sa vindem pariul. Ca functia este denumita Cash Out, Cashed in sau Early Cashout, putem vinde pariuri si la Unibet, Netbet, 888sport, Winmasters, Betfair sau Fortuna.

De specificat ca putem beneficia de aceste pariuri vandute la casele online doar daca avem o singura selectie pe bilet si aceea sa fie plasata pe un anumit meci. Nu exista, cel putin deocamdata, optiunea de a vinde pariuri pentru mai multe selectii pe bilet sau pentru pariuri pe termen lung.