Pariuri speciale pe Liga Campionilor la Sportingbet


Pariuri speciale pe Liga Campionilor la Sportingbet

Astazi avem 2 partide ce se anunta a fi foarte echilibrate la Sportingbet, Manchester City primeste vizita celor de la Barcelona, cele 2 formatii s-au intalnit si in sezonul trecut tot in faza optimilor, atunci s-au calificat catalanii cu scorul general de 4-1. Celalalt duel este intre campioana Italiei, Juventus si finalista UCL de acum 2 sezoane Borussia Dortmund, cele 2 formatii au disputat o finala de Champions League in ’97 castigata de nemti.

Cine ajunge in finala Ligii Campionilor?

Ne-am obisnuit cu pariul „Cine castiga Liga Campionilor” dar Sportingbet aduce ceva nou, si anume cine o sa fie echipa finalista. Din cele 4 echipe care joaca astazi cea mai mare cota la pariuri pentru a ajunge in finala o are Borussia Dortmund, 12.00, fiind la egalitate cu Juventus, care primeste aceeasi cota.

Pariuri speciale pe Liga Campionilor la Sportingbet

Cine marcheaza cele mai multe goluri in acest sezon?

In acest moment Adriano, atacanul celor de la Sahtior este lider, cu 9 reusite, fiind urmat de Messi cu 8 reusite si Cavani cu 6 goluri. Sportingbet il da mare favorit pe Messi intr-o cota de 2.20 pentru a iesi golgheterul competitiei. Iata si urmatorii favoriti la cele mai multe goluri marcate:

dfgh43

Scorecast (scor corect + marcator)

Fa acum la Sportingbet o cota BOMBA cu pariul special Scorecast, adica primul marcator + scor corect. Am ales meciul dintre City si Barcelona, scorul corect 1-1, si ca primul gol sa fie marcat de Aguero. Avem o cota de 29.00 pentru un dublu pariu ce are sanse destul de bune de a fi castigator.

Pariuri speciale pe Liga Campionilor la Sportingbet