Pariuri speciale la WilliamHill pentru Liga Campionilor

Pariuri speciale la WilliamHill pentru Liga Campionilor

Astazi avem inca 2 meciuri din sferturile Ligii Campionilor dupa ce ieri nu prea am avut parte de goluri, doar unul singur in Juventus – Monaco speram ca astazi partidele dintre PSG vs Barcelona si Porto – Bayern sa produca mai mult spectacol.

WilliamHill este clar una dintre primele 3 case de pariuri la care trebuie sa aveti cont, pe langa cele 219 optiuni de pariere pentru fiecare meci va puteti bucura si de optiunea “Cash-in”.

Castigatoarea meciului si peste 4 goluri este unul dintre pariurile unice in online, pe care l-am putea incerca chiar in seara asta la Porto vs Bayern, pentru o victorie a nemtilor si peste 4 goluri primim cota 4.80.

Pariuri speciale la WilliamHill pentru Liga Campionilor

T. Muller marcheaza si Bayern Munchen castiga meciul – inca un pariu special pe care putem miza ceva banuti, sansele sa iasa sunt destul de mari mai ales ca Muller bate si penalty-urile in lipsa lui Robben si Ribery.

Pariuri speciale la WilliamHill pentru Liga Campionilor

Ambele echipe dau gol si…Barcelona castiga? Un pariu foarte cunoscut in lumea pariorilor offline, acum puteti paria pe acest tip de pariu si in online. Catalanii pornesc clar cu prima sansa la calificare insa pot ei obtine o victorie chiar la Paris? Daca vor castiga probabil o vor face cu scorul de 2-1, in mod cert si francezii vor marca cel putin un gol.

Pariuri speciale la WilliamHill pentru Liga Campionilor

Mai multe variante de scor corect intr-un sigur pariu – “Vanezi” cote mari cu sanse reale de castig? Te astepti la o victorie a lui Bayern in Portugalia insa nu esti sigur de scor? Nicio problema, acum la WilliamHill poti alege pe acelasi pariu 3 variante diferite de scor.

Pariuri speciale la WilliamHill pentru Liga Campionilor

Am prezentat doar cateva din sutele de optiuni de pariere de la WilliamHill, vom mai vorbi in zilele urmatoare despre ele insa le puteti descoperi si singuri dand click aici.

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Rezultate si statistici Australian Open 19 ianuarie Fara surprize majore Ziua de astazi ne-a oferit primii 8 jucatori de pe ambele tablouri de simplu calificati in optimile de finala de la Australian Open , neputand spune ca am asistat la mari surpriz...
Program si statistici Australian Open 19 ianuarie Multe jucatoare din calificari au ajuns aici In cateva ore vom afla primii 4 jucatorii, respectiv primele 4 jucatoare care se vor califica in optimile Australian Open. Daca la masculin nu au fost eli...
Rezultate si statistici Australian Open 18 ianuarie Rezultate influentate de arsita Ziua a patra de la Australian Open a fost si cea mai calduroasa, aerul fiind, practic, irespirabil. S-au inregistrand nu mai putin de 7 surprize din 32 meciuri: 5 la m...