Pariuri speciale fotbal Unibet


Pariuri speciale fotbal Unibet

Pariuri speciale fotbal Unibet

Pentru amatorii de pariuri pe termen lung, dar nu numai, casa de pariuri Unibet ofera cateva pariuri speciale.

Acestea nu vizeaza numai performantele unei echipe, ci si a jucatorilor si chiar ne ofera sansa de a anticipa cine va fi antrenorul unei anumite formatii. In total, sunt 4 categorii si 18 pariuri. Se pot plasa mai multe selectii pe acelasi bilet, dar cate una din fiecare categorie.

Va recomandam insa, pentru o mai buna vizualizare, sa accesati varianta (interfata) veche a pariurilor. Interfata noua are unele sincope, care, probabil, se vor rezolva curand. Pentru varianta veche accesati categoria ”Pariuri”, sub-categoria ”Pariuri vechi”.

Pariuri speciale fotbal Unibet care ”vor expira” cel mai repede si la care ar fi bine sa actionam cat de curand sunt cele privind trofeele anumitor echipe din acest sezon.

Singurele echipe pe care ar merita sa ne concentram atentia, din acest punct de vedere, sunt Manchester United si Liverpool. Cota pentru ca United sa nu castige niciun trofeu este 1.5, iar pentru a castiga este 2.4. Aici este vorba, bineinteles, despre Cupa Angliei, Manchester United urmand a juca semifinala cu Everton. Daca va ajunge in finala, va intalni castigatoarea dintre Crystal Palace si Watford. In opinia noastra, aceasta cota de 2.4 merita plasata pe bilet.

In ceea ce o priveste pe Liverpool, cota de a nu castiga niciun trofeu este 1.38, iar cea de a castiga Europa League este 2.8. In semifinalele Europa League Liverpool va juca impotriva lui Villarreal, iar daca se va califica in ultimul act va intalni castigatoarea duelului dintre Sevilla si Sahtior Donetsk. Ne tenteaza sa plasam si acest pariu, specificand ca Liverpool va lua un trofeu (Europa League). Cum pariurile cu Liverpool si Manchester United fac parte din aceeasi categorie, nu pot fi plasate pe acelasi bilet.

O alta categorie la pariuri speciale fotbal Unibet vizeaza viitorii manageri ai unei echipe, dar si urmatoarea destinatie a lui Jose Mourinho. La cateva luni de la plecarea de la Chelsea, se zvonea ca Mourinho semnase deja cu Manchester United pentru a o prelua din sezonul viitor. Se pare insa ca semnatura nu s-a produs inca. Portughezul este in continuare favorit sa o preia pe Manchester United, avand o cota destul de mica, meritand a fi pariata doar daca se gaseste pe un bilet cu mai multe selectii. Este putin probabil sa se intample, dar cota ca portughezul sa nu antreneze pana la sfarsitul anului este 8.00.

Cat despre trofeele jucatorilor, favorit la a castiga Balonul de Aur anul viitor este Cristiano Ronaldo, cotat cu 2.1. El este urmat de Lionel Messi (3.00). Cu Barcelona deja eliminata din Champions League si cu Ronaldo avand deja 16 goluri in competitia europeana in acest sezon, din punctul nostru de vedere nu exista vreun dubiu in ceea ce priveste numele castigatorului. Sa spunem ca trofeul se va decerna in luna ianuarie a anului viitor.

Pariuri speciale fotbal Unibet pot fi plasate si pe transferurile jucatorilor din perioada de vara. Aici depinde foarte mult si de evolutia jucatorilor la EURO 2016. Un pariu care ni se pare interesant il priveste pe Zlatan Ibrahimovic. Cota ca el sa plece la Manchester United la vara este 2.00, iar cea ca el sa ramana la PSG este 3.5. Mai  sunt si alte formatii de top din Europa. Sincer, noi l-am vedea plecand ori in SUA, ori in tarille arabe.