Pariuri speciale in Europa League la Sportingbet


Pariuri speciale in Europa League la Sportingbet

Astazi aflam cele 8 echipe calificate in optimile Europa League, desi dupa unele rezultate din mansa tur nu am mai avea nevoie de un meci retur,  precum Trabzonspor – Napoli 0-4 sau Young Boys – Everton 1-4, italienii si englezii fiind 99.99% calificati mai departe.

Rezultat final + numar total de goluri

Un pariu foarte interesant la Sportingbet este pe rezultatul final al meciului si numarul total de goluri, de exemplu la meciul dintre Fiorentina si Tottenham, mizam pe o victorie a oaspetilor si peste 2.5 goluri. La aceasta selectie primim o cota foarte mare de 5.75. Linia de goluri este setata la 2.5, puteti miza pe gazde, oaspeti sau pe egal.

cladst4w5

Sa castige oricare dintre reprize (PSF)

Sa castige orice repriza ori pauza sau final, este un pariu pe care il cunoastem foarte bine de la casele de pariuri offline, iata ca acum il gasiti si la Sportingbet. Cu acest tip de pariu puteti sa mizati cand nu aveti incredere mare intr-un meci si totusi sa obtineti o cota decenta.

OESO545

Minutul si faza

Un pariu pe care se mizeaza mai mult la LIVE este cel pe selectarea unui eveniment care sa se intample intr-o anumita perioada a meciului. Perioadele de timp oferite sunt: 1-15, 16-30, 31-45, 46-60, 61-75 si 76-90 iar optiunile sunt foarte multe. Gol marcat, gol marcat de gazde sau oaspeti, penalty acordat, sunt doar cateva din pariurile disponibile.