Betfair are o cota de nerefuzat

Articolul acesta este redacatat "la cald" dupa ce septarul celor de la Real Madrid si jucatorul cel mai important de la nationala Portugaliei a reusit sa inscrie un hattrick in meciul de debut de la Cupa Mondiala din 2018 din Rusia. Singurii pretendenti ai sai sunt Messi si Salah, insa sansele lor s-au injumatatit.
ronaldo

Drumul catre Balonul de Aur

  • Ultimul „obstacol” pentru Cristiano Ronaldo in cucerirea celui de-al 6-lea trofeu „Balonul de Aur” este Cupa Mondiala. Acesta a inceput turneul ca din pusca cu 3 goluri in poarta Spaniei (cel din lovitura libera va candida la Top 10 cele mai frumoase goluri ale turneului probabil), pe cand rivalii sai Salah si Messi nu au aratat absolut nimic.
  • Daca egipteanul Mo Salah a lipsit din pacate impotriva Uruguay-ului in meciul de debut, iar echipa sa are sanse din ce in ce mai mici la calificarea din grupe, Lionel Messi a starnit un nou val de „meme”-uri pe internet dupa ratarea penalty-ului sau impotriva Islandei, care ar fi putut aduce cele 3 puncte Argentinei.
  • Lionel Messi a castigat „Gheata de Aur” pentru cel mai bun marcator in ligile puternice ale Europei si titlul in Primera Division alaturi de de Barcelona, insa cam atat in ceea ce priveste acoladele individuale. De partea cealalta, rivalul sau, Cristiano Ronaldo, a reusit pentru inca un sezon sa inscrie minim 50 de goluri in toate competitiile, a cucerit Campionatul Mondial al Cluburilor si cel mai important trofeu dintre toate, a reusit sa cucereasca alaturi de Real Madrid, pentru al 3-lea an consecutiv (premiera istorica), UEFA Champions League.

Discrepanta dintre casele de pariuri

  • Acest pariu nu este disponibil in foarte multe locuri, insa singura casa de pariuri care are o oferta diferita fata de restul este Betfair. Acestia probabil au fost prinsi „adormind” asupra acestei piete de pariuri, pe cand Unibet, 888sport si alte cateva case internationale toate ofera pentru victoria lui Cristiano Ronaldo in ceea ce priveste acest trofeu individual, o cota de maxim 1.50!