Pariuri Liga Campionilor


Pariuri Liga Campionilor

Pariuri Liga Campionilor

Dupa o pauza de aproape o luna Liga Campionilor revine cu faza sferturilor de finala: Juventus, Monaco, Atletico, Real, PSG, Barcelona, Porto si Bayern Munchen sunt ultimele echipe ramase in competitie. In acest moment prima sansa la castigarea trofeului o au nemtii, intr-o cota de 2.85 la Sportingbet.

Pariuri Liga Campionilor

Ronaldo sau Messi? Cine se va impune in clasamentulul marcatorilor?

Lupta pentru titlul de golgheter in Liga Campionilor sezonul 2014-15 e mai stransa ca niciodata, o lupta ce se da intre Messi si Ronaldo, ambii jucatorii avand pana acum 8 reusite. Pe primul loc in topul marcatorilor se afla Adriano de la Sahtior cu 9 reusite, insa cum echipa lui a fost deja eliminata e clar ca nu mai poate fi luat in calcul. Interesant este faptul ca al 3-lea favorit in opinia bookmakerilor, Carlos Tevez, care are 6 reusite si joaca cu Juventus impotriva lui Monaco (italienii pornesc clar cu prima sansa la calificare) primeste o cota uriasa de 21.00.

Pariuri Liga Campionilor

Ce echipe vor ajunge in semifinale?

Daca tot am vorbit de pariuri a caror rezultate le vom afla abia in luna mai, sa ne uitam putin pe cotele de calificare in semifinalele UEFA Champions League oferite celor 8 formatii.

Desi Real Madrid nu trece prin cea mai buna perioada si nu a mai castigat niciun meci impotriva lui Atletico Madrid din finala de anul trecut iata ca primeste o cota de favorita, 1.50. Juventus are clar prima sansa in fata lui Monaco, la o cota de 1.30, nu credem ca francezii vor mai putea produce surpriza precum in mansa precedenta cu Arsenal.

O cota absolut incredibila primeste PSG in confruntarea cu Barcelona, 3.20 in timp ce catalanii sunt vazuti ca si calificati intr-o cota de 1.30. Nu stim la ce se gandesc bookmakerii, probabil lipsa lui Ibra’ din meciul de la Paris insa chiar si asa echipa condusa de Laurent Blanc a aratat ca se poate mobiliza exemplar si chiar cu un om mai putin sa elimini pe Chelsea la Londra e un lucru ce nu poate fi trecut cu vederea asa usor. Am ajuns si la ultimul duel, cel dintre Porto si Bayern, da, cotele sunt cum ne asteptam in favoare nemtilor: 1.14, practic o eliminare acum pentru Guardiola ar insemna si sfarsitul lui la Bayern.

Pariuri Liga Campionilor