ONJN trece casa de pariuri online Bet365 pe lista NEAGRA!


ONJN trece casa de pariuri online Bet365 pe lista NEAGRA!

Va anuntam intr-un articol scris acum cateva saptamani ca Bet365 a luat licenta in Romania, dar este in mare pericol sa o piarda (citeste acest articol aici)

Asa cum anticipam in acel articol acest fapt s-a intamplat, astazi ONJN a trecut siteul Bet365.com pe lista neagra si cel mai probabil in urmatoarele zile nu va mai putea fi accesat.

bet365

ONJN inca nu a facut nici o precizare, dar stim sigur ca toate siteurile de pe lista neagra sunt ilegale si riscati amenzi daca veti continua sa jucati la ele.

Informatia este inca calda, prea multe detalii nu „au rasuflat” insa vom apela la sursele noastre sa aflam si motivele acestei decizii.

Pana atunci recomadarea logica ar fi sa nu mai pariati la aceasta casa de pariuri online fiind deja declarata ilegala. Va recomandam de asemnea sa retrageti eventualele fonduri pana la clarificarea situatiei. Casa de pariuri online Bet365 a disparut si de pe lista celor care au licenta:

lista oficiala case pariuri cu licenta ONJN

Pana la noi clarificari, va recomandam sa consultati oferta celorlalte case de pariuri online cu licenta in cazul in care doriti sa pariati online si legal! ( click aici sa vezi lista )

In acest caz daca dispare locul 1 din topul nostru trebuie sa ne orientam catre celelate case de pariuri care functioneaza legal in Romania:

1

Bet365

5 steleRecenzia Bet365

100% bonus pana 200 ron de bun venit

2

unibet_mic

5 steleRecenzia Unibet

50% pana la 150 ron pentru un pariu fara risc

3

winmasters_mic

5 steleRecenzia Winmasters

100% bonus pana 200 ron de bun venit

4

Netbet

5 steleRecenzia Netbet

50% pana la 200 ron pentru primul depozit

5

sportingbet_mic

5 steleRecenzia Sportingbet

50% bonus pana la 400 ron de bun venit

6

Betfair

4.5 steleRecenzia Betfair

Pariu gratuit in valoare de 10€

7

888_mic

4.5 steleRecenzia 888

Pariezi 10 euro si primesti un pariu gratuit de 10 euro.