ONJN anuleaza inca o licenta online. Publicbet anunta suspendarea activitatii


ONJN anuleaza inca o licenta online. Publicbet anunta suspendarea activitatii

Lista operatorilor de jocuri de noroc la distanta s-a micsorat cu inca un nume: Europe Entertainment Limited. In urma informarii de pe siteul oficial ONJN licenta acestora a fost anulata :

„Vă informăm că prin decizia nr. 2928/30.10.2015 se anulează dreptul de operare al companiei EUROPE ENTERTAINMENT LIMITED care oferă servicii de jocuri de noroc prin platformele de jocuri accesibile prin  site-urile stargames.com și skill7.com

Aceste 2 siteuri nu sunt prea cunoscute in randul pariorilor, insa stargames.com este unul dintre cele mai mari siteuri de sloturi (pacanale sau jocuri ca la aparate) care ofereau cele mai apreciate jocuri de acest tip.

Decizia ONJN vine la aproximativ dupa 2 saptamani de la anularea primei licente in Romania : bet365 (citeste aici toate detaliile).

Nu s-a comunicat si o motivare a deciziei insa trebuie sa stiti ca daca veti continua sa jucati pe cele 2 platforme mai sus mentionate sunteti in ilegalitate si riscati sa fiti sanctionati.

Toate aceste decizii ONJN par sa vina si sa confirme spusele oficialilor acestei institutii, care anuntau ca nu vor tolera incalcarea legilor sub nici o forma.

Tot in aceste zile se pare ca si PublicBet ( casa de pariuri stradala) a ramas fara licenta.

In acest caz informatiile sunt si mai putine, unele surse sustin ca aceasta casa de pariuri ar fi in procedura de faliment sau insolventa.

Desi popularitatea acestei case de pariuri offlline a scazut, dupa tranzactia in urma careia au vandut o mare parte din agentii catre Fortuna, totusi sunt inca aproximativ 120-150 agentii PublicBet care nu au licenta de operare. Intr-un comunicat pe pagina de Facebook se anunta:

„SC Public Games SRL, detinatoarea brand-ului Public Bet, anunta pentru o scurta perioada de timp, incepand cu data de 01.11.2015, suspendarea activitatii. Va informam ca agentiile raman deschise pentru ca personalul nostru sa asigure plata biletelor castigatoare, dupa programul 10:00 – 18:00. Societatea noastra se afla intr-o perioada de reorganizare a activitatii si ca urmare a acestui proces economic, incepand cu data de 01.12.2015, SC Public Games SRL va solicita o noua licenta la ONJN, astfel incat sa-si poata relua activitatea la parametrii normali, incepand cu luna decembrie 2015. Orice modificari la planul de reorganizare si relicentiere a societatii vor fi comunicate in agentii, in mass-media si pe alte cai oficiale.”

Pentru a fi sigur ca pariezi legal si in siguranta consulta topul caselor si agentiilor online de top autorizate in Romania aici!