Oferta bogata pe meciurile din Europa League la Sportingbet


Oferta bogata pe meciurile din Europa League la Sportingbet

Oferta bogata pe meciurile din Europa League la Sportingbet

Astazi aflam ultimele 8 echipe care raman in Europa League , competitie ce din acest an ofera castigatoarei dreptul de a evolua din sezonul urmator in UEFA Champions League. Dupa rezultatele din meciurile de saptamana trecuta Napoli, Sevilla, Wolfsburg si Zenit sunt cu un pas in sferturile competitie.

Cine deschide scorul?

La Sportingbet puteti paria pe primul marcator al meciului, pentru confruntarea dintre AS Roma si Fiorentina principalul favorit la deschiderea scorului este Seydou Doumbia, urmat de inca 3 jucatori de la Roma. Vezi oferta completa aici.

sda5rydgfx

Goluri in ambele reprize?

Vom avea parte de goluri in ambele reprize? La Sevilla – Villarreal, 2 echipe cu un joc ofensiv avem o cota de 1.57 sa vedem goluri in ambele reprize, in mansa tur acest pariu a fost castigator fara nicio problema.

dst54wresfd

Rezultat final + total goluri in meci

O cota foarte buna avem pe combinatia 1 solist & sub 2.5 goluri la partida dintre Besiktas si Club Brugge, turcii au demonstrat si in partida din faza precedenta cu Liverpool ca au o aparare puternica pe teren propriu, un 1-0 acum i-ar califica dupa ce in Belgia au pierdut cu 2-1.

dfsgfxzzxl