O parere sincera de parior din suflet..


Aici Curry. Asta e o parere sincera, de parior in primul rand.
Nu de tipser, nu de administrator al paginii Ponturi Bune si in niciun caz de o persoana superioara oricareia care va citi acest articol.
Daca lucrurile ar merge la noi ca in multe alte tari civilizate, in ideea in care alora nu le pasa atat de mult de capra vecinului, am fi departe.
NU POT SA INTELEG de unde atata ura, frustrare si manie in ,, tastele ” unora.
Vorbim de pronosticul oferit de Dani pe meciul de handbal dintre CSM Ploiesti si HC Braila, unde Dani a pronosticat DIN NOU corect castigatoarea partidei, pe o cota de 2,45.
Cine e Dani? E unul din cei mai buni oameni pe care i-a avut site-ul asta care isi posteaza biletele pe site. Joaca mize mari si le ofera pronosticurile si altora. In cele mai multe cazuri castiga, insa sunt si meciuri pe care mai pierde.

Dupa ce Dani a avut pariuri castigatoare cu zecile de mii de lei ( ZECI DE MII DE LEI !!! , nu 2-5-10 lei.. ), a avut si o serie de 2 pariuri care nu i-au iesit. Stiti care a fost reactia oamenilor? Au inceput sa-l injure, sa ii invoce rudele decedate si tot felul de chestii inumane. Acei oameni au uitat ce bani frumosi facusera cu pronosticurile sale inainte. Si astfel, Dani s-a retras pentru o perioada. As fi facut la fel si eu.
ADICA CUM ? Sa zicem ca eu sunt Dani, da? Puneti-va oricare in situatia lui. Eu sunt/Tu esti un om ce joaca mize mari. As putea sa le tin pentru mine, sa castig doar eu. Dar nu, Dani e altfel. El vrea sa castigam TOTI daca se poate. Nu s-a laudat niciodata cu profitul sau imens, nu i-am vazut niciodata comentarile pe site cum ca el ar fi cel mai bun si-asa mai departe. Ca orice parior, mai are si zile proaste sau informatile pe care le primeste nu sunt intocmai realitatii si se intampla sa nu ii mai iasa cate un bilet. Insa cum se poate sa ii faci asa ceva unui om care iti da in 70-80 % din cazuri un pronostic corect, la o cota medie de 2,2 / 2,3 ?
Nu a fost cazul la acest meci cand a pariat pe Ploiesti sa castige, la o cota de 2,45. Pronostic iesit. Ei bine, inainte de meci, am avut urmatoarele reactii care M-AU SCARBIT TOTAL :

O parere sincera de parior din suflet..

O parere sincera de parior din suflet..

Si inca multi altii care sunt convins ca au asteptat un esec aici ca sa il faca cu ou si cu otet..
Cum poti sa imi spui tu mie ca asta nu e URA, FRUSTRARE SI FURIE revarsata pe un OM ce vrea sa faca bine?
Sunt frustrat la randul meu. Pentru ca vad oameni care gandesc asa. In momentul in care un om imi ofera GRATIS pronsticurile sale, care IN MARE PARTE sunt castigatoare si iau bani buni de pe urma lui, de ce sa-i fac asa ceva?
Va dati seama ca in urma unor astfel de comentarii iti vine sa-ti bagi picioru’ ( asta pe romaneste spus ) si sa iti ti pronosticurile doar pentru tine?
Dragi pariori, pronosticurile oferite de Dani sunt pe mize mari. Fiecare ar trebui sa joace cat isi permite. Atat timp cat el da 7/10 bune cu cote peste 2, ia spuneti-mi, nu e profit URIAS ?! Sau preferam sa pierdem mai bine 5 lei zilnic si intr-o luna 450 de lei, ca deh, nu ne-a iesit un carnat de 20 de meciuri?
Am castigat INCA O DATA pe pronosticul lui Dani. Dar parca nu ma pot bucura cum trebuie..