O noua runda de NBA - Castigam din nou ?


O noua runda de NBA – Castigam din nou ?

Ieri am avut o zi relativ ok din NBA, 3/5 prinse, daca ar fi fost jucate single profitul ar fi fost mic, dar ar fi fost totusi. De asemenea, cu putina inspiratie, daca au fost jucate duble, sunt convins ca ati fi fost in castig. Repet, obiectivul nostru e sa fim in profit, nu cautam profit pe termen scurt ci cel pe termen lung.

In ceea ce privesc meciurile din aceasta runda, avem doar 2 si speram sa iesim din nou in profit. Mentionez de asemenea ca atat eu cat si Marco ne-am ” mutat ” pentru o perioada pe WilliamHill, o agentie care ne ofera posibilitatea unei oferte mai variate pentru NBA si totodata unor castiguri / profituri mai consistente.

460xBulls @ Warriors
Ce duel am fi avut intre Curry si Rose daca jucatorul celor de la Bulls nu ar fi fost accidentat..
In alta ordine de idei, Bulls, dupa cum spuneam, este clar cea mai imprevizibila echipa din NBA. Poate castiga cu oricine, poate pierde cu oricine. E suficient sa ne uitam la ultimele 4 meciuri ale celor de la Bulls : infrangeri la New Orleans si Sacramento si victorii in San Antonio si Phoenix. Acesta este al 5-lea meci al celor de la Bulls in deplasare si oboseala ar trebui sa-si spuna cuvantul in aceasta partida, asta pe langa faptul ca cei de la Golden State au o echipa mai valoroasa decat Warriors. Cei din Golden State au facut cel mai slab meci de 9 sezoane incoace contra celor de la Bobcats, avand un procentaj de doar 31,2 % la aruncari, mai putin de 1/3 aruncari intrand pentru cei de la Warriros. Curry vine dupa un meci rezonabil, un meci in care a inscris 17 puncte. Spun ” rezonabil ” avand in vedere rezultatul : 75-91, rezultat de care vorbeam si mai devreme si avand in vedere procentajul aruncarilor celor de la Warriors, 31,2 %. Inaintea acestui meci, Curry a fost impreial. Si-a stabilit un nou record de puncte, 44, in victoria contra celor de la Jazz, 95-90. Cei de la Golden State vor castiga acest meci. Este echipa mai valoroasa, echipa care trebuie sa spele rusinea ultimului meci contra celor de la Bobcats. La Bulls ar trebui sa intervina oboseala si cei de la Warriors sa profite de acest lucru. Si daca de curand ne-am mutat pentru o perioada pe William HIll, atat eu cat si Marco, pariul se va concentra in 2 parti : Golden State si Curry. Un lucru l-am stabilit deja, Golden State are prima sansa si in mod normal va castiga aceasta partida. Mizez pe un meci mare facut de Stephen. Pana si atunci cand procentajul este unul slab, el tot reuseste peste 15 puncte in partida. Atunci cand lucrurile merg bine, reuseste performante precum cea de la Utah : 44 de puncte. De aceea, oferta celor de la William HIll ne permite sa pariem pe acest tip de eveniment, o victorie a celor de la Golden State si o performanta buna a lui Curry pentru o cota excelenta !
Pronostic : Warriors castiga meciul si Curry marcheaza peste 26 de puncte @ 3.00 la WilliamHill

7030956Spurs @ Nets
Performanta solida a celor de la Spurs in ultima runda contra celor de la Wizards. De fapt, daca pana acum titularii faceau diferenta, sau cei mai buni jucatori ai acestora : Tony Parker, Tim Duncan si / sau Manu Ginobili, de data aceasta doar unul din ei a iesit la rampa : Tim Duncan. Tony Parker s-a accidentat in prima repriza si nu a mai putut sa continue partida. Din ultimele informatii, el nu va juca nici in aceasta seara, cota celor de la Nets fiind justificata in acest caz. De partea cealalta, Nets vine dupa o luna ianuarie foarte buna, o luna in care au avut 10-3, Jason Kidd castigand titlul de antrenor al lunii dupa extrem de multe critici luate anterior. Spurs este fara Leonard, fara Manu Ginobili, insa in special fara Tony Parker. Absenta lui Parker este de 3 ori poate mai importanta decat absenta primilor 2 la un loc. Fara Parker, jocul lui Spurs nu are niciun orizont. Nets e favorita aici. Teletovic si Livingston sunt intr-o forma de senzatie. In plus, Kevin Garnett il inlocuieste perfect pe Brook Lopez pe postul de pivot, Deron Williams aducand consistenta in jocul lui Nets. In absenta lui Tony Parker, Deron Williams va profita. 6-4 are Nets in ultimele 10 meciuri in timp ce Spurs are 5-5. Datorita absentelor si revenirii lui Deron, Nets e favorita aici. Cota este totusi prea mica. La fel, ne vom axa pe un pronostic special. Daca am stabilit deja ca Nets are prima sansa, ne vom axa pe Deron Williams. Desi are medii de doar 13,8 puncte / partida, Deron a absentat in mai mult din jumatate din meciurile celor de la Nets. Acesta vine dupa un meci de 21 de puncte contra celor de la Philadelphia. Este unul din cei mai buni conducatori din liga si cu siguranta isi va pune amprenta si pe meciul de astazi.
Pronostic : Nets castiga meciul si Deron Williams marcheaza peste 20 de puncte in meci @ 2.50 la WilliamHill

* Aceste doua meciuri nu se pot combina si pot fi jucate doar single. In cazul in care va iesi doar 1/2, tot vom iesi in profit. Va urez multa bafta si inspiratie !

scris de Curry